gamzebykky Bebegimde gaz problemi yasiyorum. gaz cikarsada ikinmalar devam ediyor. Bu konuda tavsiye edebileceginiz bir urun yada bir yontem var mi ? (mesela gaz damlasi veya clinikid masaj yagi gibi)
Yigit_Yagiz_Moms gamzebykky ben nurse harveys şurup ve relactaz damla kullandım memnun kaldım oğlum çok fena gaz sancısı çekiyordu
nergiz4155 gamzebykky kelin ilaçı olsa kendi kafasına sürerdi 8 buçuk aylık olduk hala gaz sorunumuz var
seizetheday gamzebykky forbiome Minies probiyotik kullanıyorum günde 2 kez 3er Damla yatmadan önce de metsil gaz damlası kullanıyorum önceye göre daha iyi
Yesillimon gamzebykky Maalesef damlalar ise yaramiyor uyurken yüz üstü yatırın daha rahat gaz çıkarıyorlar ama gözünüzün önünde olsun
gamzebykky Yigit_Yagiz_Moms duzenli kullanimda mi fayda ediyor ilk kullanimda fayda gordunuz mu ? nurse harveys 1-2 kez kullandim faydasi olmayinca biraktim hemen. Acaba 2-3 gun kullanim sonrasinda mi fayda eder tek kullanimda da etki eder miydi
Yigit_Yagiz_Moms gamzebykky tabi birkaç gün sonra etki ediyor. Bir iki kere kullanıp bırakmayın. Şöyle söyleyeyim 8 saatte bir, bir ölçek vermelisiniz. 1 ölçek şırıngayı bir kere tam doldurmak oluyor.
Deletedmom_115 gamzebykky canım ilk 3 ay bebeklerin ıkınması gayet normal korkma. Biz infacol diye bir damla kullanıyoruz akşamüstü 5 damla veriyorum sonra süt veriyorum sütten sonra masaj yapıyoruz o da hemen kakasını yapıyor ve rahat uyuyor gülüyor. Yani düzen çok önemli hem masajı hemde damlayı düzenli vermek lazım
Myme37_ Entorogis . Ama bu gaz damlasi degil kesinlikle probiyotik doktorunuza danisin adini soyleyin sikayetinizide onerirse kullanin derim. Ben cok begendimm biogaitadan sonra bunu kullan dedi doktorumuz🤩
Esoz1110 gamzebykky Ne yaptımsa çözüm bulamadım 10 ay kızımda çekti bende gaz dedikleri zaman tüylerim diken diken oluyor
evanur22 gamzebykky Bizimde 52 günlük metsil,forbiome ve nurse harvey’s colex kullandım hiçbiri işe yaramadı akşam 6 dan gece 2 ye kadar çok ağlıyor uykuya direniyor ne yapsak durmuyor üzülüyorum bugün doktora götürücem
ahsengunesveannesi gamzebykky ben metsil +biogaia + Relactaz (Laktoz intolenransı için) kullanıyorum.Clinikid de kullandım etkisini gördüm maşallah pıtır pıtır bizimki ☺️