Kızlar iyi akşamlar , ben istanbuldan eşimin memleketine geldim iş kuruyoruz burada o sebeple zaten istsnbulda artık beni yormaya başlamıştı. Eşimin annesi de 1 seneye yakındır yatalak ayakları tutmuyor geçirdiği bir ameliyat sonrası omurilikte problem var yürüyemiyor . İstanbul’da kayınbabam ve görümcem bakıyordu görümcem çalışıyor o işte olduğu vakit eşi ilgileniyordu yani ( eşide çiftçi marttan sonra onun da memlekete dönmesi gerekiyor) neyse çok kötü davranıyorlardı kadına yürümesi için sanki bilerek yürümüyor altını alırken bin eziyet ben gördükçe çok üzülüyordum eşimle konuştuk ve annemizi memlekete taşındığımızda yanımıza almaya karar verdik , eşime şunu da söyledim ben annenle yaşarım ama babanla değil çünkü çok zor bir adam ve çok geçimsiz. Neyse biz taşındıııkk annemizi aldık bide yardımcı abla ayarladık çünkü oğlum var ve 2 yaşında . Biz geldik evimize yerleştik baba da evden çıkmıyor köyünde evi var gitmiyor sofra hazırlıyorum sürekli bişey çıkartıyor Madımak yapmıştım bizde onu çok sulu yapmayız biraz suyu olur gelmiş bana şey diyor bunun suyu neden yok biz sulu yiyoruz bende dedim ben böyle yapıyorum sofraya turşu çıkarmıştım ayran neden yapmadın ??? Ben böyle şeylere gelemiyorum zaten gün boyu oturmuyorum çocuğum çok hareketli ne varsa ye işte sofrada dimi. Eşime anlattım yapamıyorum bunalıyorum vs. Ben onunla konuşurum dedi herşeye müdahil herşeyeeee yüzüm asık gün boyu nasıl yapacağım nasıl baş edeceğim bilmiyorum inanın eşime gönderde diyemem o da git demez zaten denmez eşim onu uyarsa bile eminim yine burnunun dikine gidecek bu da benim imtihanım sanırım kızlar Allahım başarıyla bu imtihanı bitirebilirim inşallah 🥺🥺