Sudee00 Kızlar 1.65 boy 65 kiloyum çok fazla uçuk olmayacak şekilde temiz elbise alt üst takım arıyorum satan varmı lütfen kendi giymeyeceğinz eski modelleri atmayın
Tombikdonerartikcokpahali Sudee00 ben yarın bakabilirsem senin için bakayım olur mu içim hiç rahat etmedi 🥰
defmommy Sudee00 özelden dolap ismimi yazayım isterseniz burdan yazınca siliyorlar ya çok fazla ürün var kendinize göre birseyler bulabileceğinize eminim 🌸
_Goktugunannesi__ Sudee00 İnstagram moda sena çok uykun etekli pantolonlu takımlar var 400 450 arası ama kalitesi hakkında bilgim yok😊
Sudee00 Tombikdonerartikcokpahali Ayy teşekkür ederim 🥹 Ama uzak demiştin aşkım 2 çocukla filan zor olmazmı senin için?🌸
Sudee00 MuhammedAlpinAnnesi Teşekkür ederim ama yaşıma göre baya büyük duruyor daha cıvıl cıvıl günlük tarzı arıyorum☺️
Sudee00 Mertveannesi2211 Bunlar abartıya kaçıyor biraz aşkım günlük tarzı cıvıl cıvıl arıyorum teşekkür ederim 😁
Eskiz25 Eskiz25 bende bunlar var hepsi sıfır aldım ama kiminin bedeni olmadı kiminin de boyu kısa geldi elimde kaldı