Btl25 Kızlar oğlum 7,5 aylık ama sırt üstü yatırdığımda kesinlikle dönmüyor öylece kalıyo kendini sıkıyor ve başlıyor ağlamaya kıpkırmızı oluyo önüne sevdiği şeyleri kouyorum yok dönmüyor şimdi ye kadar dönmesi gerekmez miydi
Aysgl1 Btl25 benim kızımda 5 aylık olacak ama dönmüyor arkadaşımın bebeği 4 aylıkken dönmeye başladı benimkinde tık yok😪
T-24 Btl25 dönmesi gerekirdi annesi ama her bebek aynı değil benim oğlumda 8,5 aylık ve kendi başına oturamıyor benim oğlum 7 aylıkken dönmeye başlamıştı canınızı sıkmayın 🙏💞
Thanim Btl25 her bebegin gelisimi farkli benim oglumda yuzustunden sirt ustune donmuyor saga sola sirt ustunden yuzustune donuyor o kadar
Busraanne Aysgl1 geç kalmış sayılmaz annesi takma kafana hiç. İnan bir anda dönüyorlar. Benim bebeğimde 5 aylıkken dönmüştü
Btl25 T-24 oturuyor kendi başına uzanıyo falan reflekslerini kuvvetlendirmek için her şeyi yapıyor ama gel gelelim asla yüzüstü yatmıyo bile sadece yan dönüyo o kadar
Begumke Btl25 walla benim de bebegim 6 ay 10 gunluk dönmüyor.7 aya kadar dönmezse nörolojiye yönlendiricem dedi dr.u
Sofyatomasatlas Begumke merhaba bebeğiniz ne zaman döndü acaba? Benim oğlum da 5 aylık oldu dönmüyor endişelenmeye başladım da
Limpid Btl25 ay hiç takılma. Zamanı gelince hepsını yapıyorlar bnm ikiZlerim var oğlum daha yeni öğrendi bir baktık emekliyor.. kızım 6 aylıkken emekliyırdu.. suan yürüyor .. düşün ıkızler ve bırbırlerınden farklılar.. bırde oğlan cocukları daha gerıden gelıyor genelde.. bu arada bnm cocuklar 1 yas olucak 8 ocakta
Ademinee Benim kızımda dönmüyor doktora sordum desteksiz oturuyorsa sorun yok bu aylarda en önemli kriterimiz desteksiz oturmasi demisti
Azolili Btl25 her bebek kendine özel takıntı yapma bunları. Benimkide 8 ay dolmak üzereydi yeni döndü. O da dönüyor daha başka bişey yapmıyor çırpınıyor sonra ağlıyor kaldıralım diye
Reyyan-Lara Btl25 benim kızımda 7 ay 10 günlük dönmüyor 😞Yana doğru pozisyon alıyor ama dönüş yok desteksizde oturamıyor daha yarın doktora gidicez daha önce gittiğimizde kiloyla alakalı dedi ama bakalım 🤔 şimdi ne diyecek
17062019 Btl25 Bir sabah uyanmissin bi bakmissin dönüyor.inan ki bir gunde bile degisiyor cocuklar cok hizli.oyuzden endise etmeyin guzel anne🌸