Mbrcm Gunsenin bu ayda normalmiş. Benim bebeğimde 2.5 aylık elini emiyor emzik almıyordu bugüne kadar bugün ilk defa aldı elini emmek yerine emzik emdi
Deletedmom003 Gunsenin ellerini keşfediyor.. birakin istediği kadar emmein ellini ağzindan cikarmayin
T-24 Gunsenin benim oğlum 8,5 aylık emiyor yaklaşık 1,5 aydır flan özellikle uyuya dalarken ve her kaşık yemekten sonra😁
Gunsenin Deletedmom003 hiç çıkarmaya çalışmadım ama ben acaba erken dönemde diş mi çıkarıyor diye düşünmüştüm
Ebruomer Hele o cuk cuk çıkan sese bayılıyorm😂 ama görenler karnı aç karnı diyo Hey Allaahmm diye sinirleniyorum oda ayrı🤨
Gulhanb Gunsenin benim oğlum da beş aylık çok zevkli bir şekilde 2 buçuk üç. Aylıktı emmeye başladığında elini ağzından çekmek istemiyorum ama bazen de alışır da hep emer mi diye korkuyorum kardeşim 2-3 yaşına kadar emdi ve çok zor bırakırdık öyle olursa diye korkuyorum açıkçası
oglumveannesi 4 yaşına geldiğinde hala emiyorsa altıbda yatan bir sorun olduğu anlamına geliyor diye okumuştum yani o yaşa kadar normal kabul ediliyor 😊
Glycn Benim oğluşta öyle 2ay 8 günlük cork cork emiyor ve cok komik oluyor ben emzikte vermiyorum sanirim ondan doktorumuz normal engellemeyin dogal bir surec demisti bizde salyada var ama dis degilmis merak etme