mycutebaby Arkadaşlar 13 kişilik bir misafir gelicek cuma gününe . Lütfen fikir verebilirmisiniz ? Birde yemeğin yanına ne tatlı yapmalıyım sizce ? Kaç çeşit yemek yeterli olur bilemedim ? Lütfen önerilere çok açığım 😘
Hllasaf mycutebaby yarın misafirim var menüm şöyle olacak Mercimek çorbası Tavuklu Sultan kebabı Patates püresi üstüne kaşarlı mantar Yoğurtlu közlenmiş biber Mercimek köftesi Fırın sütlaç
Emir_mom mycutebaby Mercimek çorbası İçli köfte Fırında sebzeli baget tavuk Pirinç pilavı Salata Tatlı olarak muhallebili kadayıf yapmıştım dünkü misafirlerime sizede fikir olsun.
Ozra mycutebaby yarın annemlerin misafiri için yemek yapıcam menüm şöyle içinden seçersiniz belki; Mercimek çorbası Nohut Güveçte püreli tavuk sote Pirinç pilavı Salata Sarma Börek Çikolata soslu etimek
gurbettebirkadin mycutebaby bende misafir ağırladım mercimek çorbası tavuklu sultan kebabı (bir gün önceden yaptım ) pilav . Meze olarak humus salata havuç tarator pancar yoğurtlama yaprak sarması . Tatlı olarak saray lokumu yaptım . Ama sizin 13 kişi olcak kalabalıkta . Bence bir gün önceden yapılacak şeyleri yapın hem çok yorulmazsınız . Tatlı olarak da neyi en güzel yapıyorsanız onu yapın 😀
mycutebaby Hllasaf Emir_mom Ozra Teşekkür ederim sanırım çorbayı bende mercimek yapıcam :) diğerleri de aklımda olsun 🥰
mycutebaby gurbettebirkadin bir gün önceden ne yapabilirim tatlıyı yapabilirim birde etli nohut yapayım diyorum olmazsa nohutları önceden haşlarım 😀 etide gelecekleri gün yapıp karıştırırm başka etli bir yemek daha yapayım diyorum kafam karışık Şuan karar vermem laızm 😀
busra2410 mycutebaby Patlıcanlı yemekte yapabilirsiniz. Karnıyarık, patlıcan oturtma , köfteli islim kebabi
gurbettebirkadin mycutebaby tatlı olur. Valla ben sultan kebabını da önceden yaptım . Mesela İslim kebabı da bir gün önceden yapıyorum . 😀 karnıyarık da öyle işim varsa öyle yapıyorum
Tatlican mycutebaby Bizde yarin 15 kisi olucaz mercimek corbasi.patates puresi ,uzerine kizarmis kusbasi tavuk ,5tane kiymali pide ,pilav,amerikan salatasi,kozlenmis biber yogurtlu,marul salatasi ,tulumba tatlisi
cemreninannesi_ mycutebaby patlıcanlı şiş kebap pilav çorba salata kuru dolma pilaki muhallebili kadayıf hem pratik hem kolay bir menü