Elif1596 Kızlarr bebeğim 11 aylık hala hiçbir dişi yok çok tedirginim nolucak geç çıkaran var mı aranızda
BeyzaKeles Elif1596 oğlum ilk dişini çıkardığında 13 buçuk aylıktı şuan 20 aylık sadece 2. Azılar kaldı yaşıtlarını yakaladı hepsi arka arkaya çıktı merak etmeyin vakti vardır
Mree Elif1596 benim oğlum 2 hafta sonra 1 yaşına girecek dişler çok şiş ama çıkmadı.13. Aya kadar normal dedi doktorumuz
kder07 Elif1596 bebegim de 11 ay 11 günlük bizimde hala yok ama yakın zaman da doktor kontrolümüz vardı normal demişti doktorumuz bende çok kafaya takıyorum
Dmta Alakası yok her çocuk gelişimi farklı oluyor geç erken fayda zarar yoktur bunu Dr ile konuşmuştum er yada geç çıkar merak etmeyin
Elif1596 Mree bizim 1 yaşında kontrolümüz var o yüzden doktora gidemedim ama hemşiremiz hepsi ard arda gelir demişti yinede insan huysuzlanıyor ilk bebiş olunca bilmiyorsun :) bizde malesef yok daha bişey
Deniz001 Elif1596 bizde 10 aylığız hiç yok 3 aylıkken kaşınma başlamıştı 😂 er ya da geç çıkacak inşallah içinizi ferah tutun hayırla gelsinler hayırla kullansın bebelerimiz