ilayyyyy Kızlar oğlum 13 aylık şuan. Hemen hemen bir aydır da geceleri hiç uyanmıyor. Beşikte yatıyor yatak odamızda. Çocuk odası biraz uzak kalıyor en son oda çocuk odası yani. Ayırmak istihorum ve istemiyorum arasında gidip geliyoeum. Uzak olduğu için korkuyorum ben depremden çok etkilendim. Hissetmedik ama yeni doğum yapmıştım. Bu yüzden. Odada yatmasının bi sakıncası var mı ayırmam gerekiyor mu ya da siz neler yaptınız bilmek istihorum
SevimliHayaletCasper ilayyyyy kızımı 2 yaşından sonra ayırdım oğlum 2 buçuk yaşında daha bizimle yatıyor ayırmayı düşünmüyorum 😄
tubiiik_ ilayyyyy odası uzaksa ayırmayı ben istemezdim 8 aylıkken ayırdım odası yatak odamın hemen karsısı kızımın odasıydı
Bayancorek ilayyyyy 6.5 aylıkken ayırdım, Şuan 19 aylık. Tabi ki tercih meselesi, biz hep böyle istemiştik eşimle nasip oldu şükür, iyi ki diyoruz. Oda mutlu, bizde 🫶🏻
oglumubeklerken ilayyyyy bizim de çocuk odasi ile yatak odası birbirlerine uzak yani yan yana ya da karşılıklı odalar değiller. 2 yaşından sonra ayırdım ben odasını.
ilayyyyy SevimliHayaletCasper ne bileyim herkes nasıl ayırırım diye paylaşımlar yapıyor dedim ben heralde çok büyük bi olau psikolojik olarak falan diye düşündüm birkaç video izlemiştim ama ne bileyim güvenemiyorum ya ne gerek var diye düşünğgoeum ben ilk doğdupunda arkamı beşiğe dönüp bile yatamıyordum🥺
SevimliHayaletCasper ilayyyyy tabi her çocuk farklıdır ama benim kızım kendisi istedi ayrı yatmayı. Yatağını falan süslemiştim sonra ben burda yatmak istiyorum dedi öyle başladı herhangi bir sorun olmadı.Oğlumun odası biraz daha uzak o yüzden bir süre daha yanımda yatacak. Belki bir kaç ay sonra kendi isterse odasına geçiririm
prensesinannesi11 ilayyyyy ben 4 aylıkken ayırdım odasını hemen yan odamızda kızım sadece hasta olduğu zaman yanıma alıyorum Şuan 6 ay 24 günlük
NmalkoC ilayyyyy ben 10 aylıkken ayırmıştım odalarımız karşılıklı 2.5 yaşına kadar odasında yattı kuzenı öcü diye korkutmuş iuan 2 aydır beraber yatıyoruz 🤕 ayırın bence kameranız falan varsa daha rahat olursunuz tabiki odalarınız uzakmış