bmmomss Benim bebişim hasta oldu şarkısında ağlamaya başlıyor çok kötü ağlıyor bide 2-3 fon müziği var onlara da çok kötü ağlıyor sebebi ne olabilir ya. Kardeşim dalga geçiyo anısı var işte ağlıyo çocuk diye 😂 Gülesim geliyo ama bi sebebi illaki vardır ya
KaynanaYiyen bmmomss benimkide 18 aylık. Annem annem sen üzülme şarkısını söylediğimde hüngür hüngür ağlıyor. Kafaları yersin 😁😄😄😄😄😄
Ucansupurge bmmomss çocuk gerçekten duygulaniyordur 😂 Benim kızımda kitapta hiç yıldız alamayan zürafa için her seferinde çok üzülüyor 😂
sahrabalam2 bmmomss kızımda ağlıyor bunda 🥹 ay demek ki bu bebeler de anlıyor bişeyler ya kızım suan 3 yaş ama 2 yaş civarında izlediği vakitlerde ağlardı birde arkadaşım eşek şarkısına ağlıyor
bmmomss KaynanaYiyen Ya hahahaha kafayı yersin harbiden ya, o ağladıkça gülesim geliyor iyice benimde delirdik evde hepimiz 😂😂
terliklerimlegeldim KaynanaYiyen Ya benim oğlum da 17 aylık, ninni açınca ağlıyorrrrr, benim annem güzel anneeemi söylüyorum çığlık atarak ağlıyor 😅😅😅😅 yemin ederim çocuğu madrigal- seni dert etmeler ile uyutuyorum onu aç dio ninni gelince ıııı ıııı yapıo 😅😅😅😅
bmmomss Ucansupurge hahahaha benim ki de Sevimli İnek Tombik var doğum gününü kutlamamış arkadaşları resimde göz yaşı var inekte, her o resmi gördüğünde oturup ağlıyor hahahaha ya bu bebeler komik gerçekten
KaynanaYiyen bmmomss ya ben bir gün türkü söylüyorum. Kafasını yere gömmüş bir şey yapıyor. Baktım çocuk titriyor yerde ajajjaakakkskskak. Kız meğersem içlenmiş ağlıyormuş. Çok duygusal ya Türkü dinlemeye falan gelemiyor yani😄😄😄😄😄😄 O ağladıkça benim gülesim geliyor hahahaa
bmmomss BuzluLatte Allahım ya bunlar niye böyle 😂 Benim bebişim hasta oldu şarkısında çocuk resmen kitleniyor, fon müziklerde dudak büzüşüyor içerleniyor ama öbüründe gerçekten mahvoluyor çocuk bunun bilimsel açıklamasını yapsınlar derhal hskxnsjsnx
bmmomss sahrabalam2 bizimkiler dert ortağı demek ki ahahaha ya söyledikçe gülesim geliyor gerçekten tuhaf oluyorum ama komik ya niye içerlenirsin ki sen daha bebeksin bebeeekkk hdjshhsj
sahrabalam2 catherine hahahaahhaga niye bacımsu ne çağrıştırıyor acep benim kızda hüngür hüngür ağlıyor ya 😅
bmmomss terliklerimlegeldim benim annem güzel annemde benimki de ağlıyor siz söyleyince aklıma geldi 😂😂 Dertleniyor içerleniyor 😂
catherine sahrabalam2 ahahahha valla saf bir çocuksulukla sevip de yitirdiğimiz şeyleri çağrıştırıyor 😄 sizin kıza da bunları çağrıştırıyor demekki ahahah