busraaa1616 Bebeğim 2 aylık birçok marka emzik denedim fakat tutmuyor en son phılıps Avent aldım bunuda tutmadı bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor biberon kullanmıyoruz emziği tutması için ne yapmam gerekiyor acaba
yoncaburak busraaa1616 bende sizin gibi çok emzık denedım asla tutmadi ne emziği nede memeyi tuttu sadece biberon aldı 9 aylık olduk emzık nedir bilmez 🫠
nsm busraaa1616 benimde tutmadı 5. Aya girdik emzik yaptı beni almadı bir türlü çabaladık ama doğar doğmaz vermek lazımmış
Bebegim3535 busraaa1616 tutmayan tutmuyor. Kızımda tutmamıştı şimdi oğlumda tutmuyor. Bütün markaları denedik en pahalısından en ucuzuna en büyüğünden küçüğüne yok direk öğürüyor. Biberon da almıyor. Hatta diş kaşıma öyuncaklarına bile öğürüyor. Ama baş parmağı ve ellerine bayılıyor. Seslete seslete emiyor
Lareninannesiii busraaa1616 Avent ilk başta zor geliyor ama sonra alışıyor ben doğar doğmaz vermiştim ama bir arkadaşım uyku arasında aranırken emziği vere vere alıştırmıştı inşallah sizde de işe yarar denemenizi tavsiye ederim ☺️
bsr9696 Kız niye dertsiz başına dert arıyorsun bide bıraktırmak var onu, ama illa istiyorsan Chicco nun varmış arkadasim memnun bı dene
busraaa1616 bsr9696 Sürekli memede emmek istiyor fazla emdiğindede kusuyor hiçbir yere çıkamıyorum hep memede olmak istiyor hep ağlıyor emzik biraz olsun rahatlatır diye düşünüyorum
bsr9696 busraaa1616 benimki de bı üç ay aldı avent kullandık uykuya geçişte vs kolaylık oluyordu şimdi 5. Ay olacak kendi kendine bıraktı çok enteresan bı şekilde almıyor diliyle itiyor cidden kolaylıkti bu arada
busraaa1616 nsm Valla 2 aydır çabalıyorum başta zorlanmıyordum bu kadar ama artık çok zorluyor evden dışarı çıkamıyorum kıyameti koparıyor meme emmek için ne yapacağımı şaşırdım artık 😔
busraaa1616 Bebegim3535 Emzik emmeyen bebekler genelde baş parmak emiyor Buda parmak yapısını bozduğu için emzik kullanması daha iyi diye düşünüyorum ama tutmuyor maalesef benimkide
yoncaburak boran06 başlarda öyle yapıyordu tutmuyordu direk diliyle tükürüyordu ögürme yapar gibi de yapıyordu 10 tane emzık denedım ama yok tutmadi vazgectım en sonunda
nsm busraaa1616 zamana bırak bir zaman sonra seni gene emzik yapmaya devam eder ancak midesi büyüdüğünden daha uzun süre tok kalabilir 2 aylıkken bende çok takmıştım emzik olayını ancak artık o kadar bunaltmiyor emecegi zaman emzik yapıyor tabi gene ama çok sık değil artik doğduğundan emin olmadan dışarı çıkamazsın uykuya geçerken bir de problem olur
boran06 busraaa1616 benim bebeğimde başlarda öyleydi emzik ağızlarına çok büyük geldiği için midesi bulanıyormuş yavas yavas vermeyi deneyin önce ucunu verin kendi çeksin yavas yavas bide ben ağzına tam sokmadan sağa sola goturuyordum öyle öyle tuttu öğürdü 1 2 hafta suan emzik istiyor sürekli ☺️