Nika Önceden uyku arkadaşıyla desteksiz uyurdu. Ama dişlerini çıkarmaya başladığından beri gece de gündüz de memede uyuyo🥲 gündüz sürekli emzirerek uyutmaya çalıştığım için emdiği de sürekli ağızına geliyo düzensizlik oluşuyo. Siz nasıl yapıyosunuz🥹
Nursensglk Bizde 9.5 aylığız daha dişimiz çıkmadı ama bana ihtiyacı var diye daha fazla ilgileniyorum ama allahtan gece uyanmalarımız yok gece beslemesinden hariç
-Kuzika- nergiz4155 hayir hicte öyle bir kural yok. Ilk oglum tam yasina girdi ve disini cikardi. Yaşla,zamanla ilgisi yok dişin,cikarmadi diye stres yapacakta bir konu degil 🧡
Nursensglk nergiz4155 aynen doktorumuz 13.aya kadar normal dedi bekliyoruz çıkarsın da diş buğdayı yapalım
ugrakyagiz nergiz4155 bebekten bebeğe değişiyor bizim 5 aylıktı çıkarmaya başladı simdide dış cikariyor ve gripalt dişlerde fazla zorlanmadı ama üsteki dışını her çıkardığında grip oldu ateş oldu hafiften iki altta iki üste şimdide alt yan çıkıyor bakalım o hasta ben hasta kafa yapisina bagliymis dışı kuru kafalı olanlar geç cikarirmis abimin kızıda aramızda 10 gün var daha çıkarmadı 10 ayligiz
Gamze-Demir 9,5 aylık benim oğlum. 9 aydır evde gezinerek omuzumrw uyuyor. Yatağa koyunca cıglık kıyamet. Ben de cok zorlanıyorum. Uyku eğitimi işe yarar mı bilmiyorum çok yoruluyor kollarım.
Nursensglk Gamze-Demir ben uyku eğitimi aldım çok faydasını gördüm valla saatlerce salla salla uyumuyordu
Mrvvtmrrrr Nursensglk kimden aldınız uyku eğitimi bende çok almak istiyorum ama devamı olmaz bebeğim çok zor bir bebek yapamam diye korkuyorum