Papatya-eylul88 Kızlar yapırmayö düşünüyorum da.aranızda yaptıran varmı?kaç yaşında yaptırdınız?kaç doz ve kaç tl:)sgk karşılamıyormuş.
Alparslannesi Papatya-eylul88 4 bin lira 3 doz demişlerdi bize fazla geldi yaptıramadık malesef. Eşimle 24 bine gelecekti toplam dozlar
Alparslannesi Papatya-eylul88 evet en fazla 20 gün olmuştur canım. Aynen çok fazla bizim yakın arkadaşlarımızda siğil çıktı onların evinde tuvalet kullanıyoruz önlem amaçlı yaptıralım dedik fiyatı duyunca vazgeçtik :)
mormenekse12 3200e aldım tanesini 3 tane aldım dolaba koydum daha da zam gelmesin diye. aralık ayında aldım haziranda son dozu olacağım inşallah 26 yaşındayım
Papatya-eylul88 mormenekse12 3 doz mu oluyir?kaç ay arayla olunmasi gerekiyor acaba?bide direkt gidip eczaneden alabiliyormuyuz?saglik ocagi vuruyormu?çok sordum k.bakmayin🤦🏻♀️
mormenekse12 Papatya-eylul88 6 ayda bitiyor evet 3 doz. ilk dozu aralıkta oldum ikinciyi subatta ucuncuyu haziranda olucam, sağlık ocağı yapıyor iğneyi götürürseniz i. eczaneden gardasil derseniz verirler