Gamze1515 Kizlar tarhana yapiyorum kizima icine ekmek dograsam hafif olurmu? Siz nasil yapiyorsunuz yoksa tek çorbayla doymaz diye düsünüyorum
Rbia Gamze1515 ben ekmek vermedim hiç. doymazsa biraz daha çorba verirsin vermek istersen de tam buğday ekmeği yapabilirsin kendin kaç aylık bebeğin
Aycan12 Gamze1515 doğrayın bişey olmaz ben sabah kahvaltısındada ekmeğin içini doğruyorum biraz labne yumurta sarısı tereyağı ekliyorum veriyorum
Aycannnn Gamze1515 doğra canim daha doyurucu oluo ben içine ekmek doğuruyorum kızımda severek yiyiyo maşallah
Deletedmom0028 Gamze1515 bebek kaç aylık ki ben koyu yapıyorum eğer biraz sıvı gelirse gözüme tam buğday ekmeği olur bebeğin onun içini doğrarım zaten çok sıvı çorba olunca midesi çabuk şişer doymaz
elifzeze Gamze1515 ben ekmekte koyuyorum içine o sekilde yediriyorum her zaman daha doyurucu olur hem
Small_lion @Gamze1515 7 aylık bir bebeğin zaten çorbayla doymadı beklenmez ki ana öğün olarak değil ara öğün olarak yemesi gerekiyor daha çok küçük ekmek onun için sağlıklı değil vermeyin bence
Small_lion @Gamze1515 isterseniz bir araştırın 1 yaşına kadar ara öğün olarak ek gıda veriliyor 1 çay bardağından fazla verilmiyor normalde anne sütü aliyormu ya da formül mama