kumimom Kızlar merhaba. Hipp ve aptamil kullandık. Biri gaz biri kabız yaptı. Bebeğim 4 aylık. Sizleri kabızlıktan kurtaran mama var mı önerebileceğiniz?
tuzludakota kumimom bizde bebeğime bunları kullanmıştık kabız ve gaz yapmıştı sma optipro almıştık çok iyi gelmişti
durununannitoskosu kumimom Bebeğim hipp kullanırken kabız olmuştu bebelac Gold geçirdi, bende başlık açmıştım burda baya kişi önerince denedim ve gercekten çok memnun kaldım
hsrtt_ kumimom holle mama tavsiye ederim ebebekte de satılıyor organik bir mama.Hipp bizde kabız yapınca araştırıp bu mamaya geçtim şu anlık çok memnunuz.Sizde araştırıp bakabilirsiniz🌸
atesbocekimm kumimom Ben doğduğundan beri sadece golden goat kullandım. İçine bazen zeytinyağı da damlatıyorum. Yenidoğan döneminde biogaia kullanmıştım kabızlık problemimiz olmadı çok şükür
tuzludakota kumimom ilk verdiğimiz de kusma ve gaz yapmamıştı, bizde bir kaç gün kabızlığını gözlemledik bi sorun o şekilde sma kullanmaha devam ettik
gamzekuzeyege kumimom en fazla 1 hafta sürmeyebilir bile ama kabız olduğuna emin misin karnı şiş mi acaba
Melosing Kesinlikle evolvia. Ebebebeklerde var. İçinde diğer mamaların aksine probiyotik ve prebiyotikler var kızım 3 aylıktan itibaren kullandık hiç kabızlık yaşamadık
beyzadodo kumimom yemeye basladiktan sonra cozulmustu , biz sonra enterogermina probiyotik kullandik ama o kabiz etti sonra sadece mama kullandik. Bir deneyin seveceginize eminim