metekusunannesii Kızlar merhaba bebeğim 11 günlük oldu sarılık sürecini atlattık ama buna ragmen bebeğim 3-4 saat olmadan kendiliğinden uyanmıyor emzirmek için bu 3-4 saatlik acıkmalarını mı beklemeliyim yoksa kendim uyandırmalımıyım şimdiye kadar hep uyandırdım ama uyanmak istemiyor
_tuuggcce_ metekusunannesii 2 saati geçmesin uyandırın siz. Daha çok çok küçük. Bizim doktorumuz 3 aylık olana kadar falan uyandır diyordu. 2 aylık olduktan sonra gündüz 2-2,5 saati, gecede 4-5 saati geçmesin diyordu. 11 günlük bebeği 2 saatte bir uyandırmak gerek
gul1616 metekusunannesii oğlum 1 aylık gece 5 saat uyuduğu oldu gerçi mama veriyorum sütüm çok yok ondan mı uyanmıyor bilmiyorum da kendi uyanmasını bekliyorum bi sıkıntı yok gibi ama bilmiyorum
metekusunannesii _tuuggcce_ elimden geldikçe uyandırıyorum çoğu zaman ağlıyor uyandığı için sinirlenip meme ile kavga bile ediyor bi süre ne yapacağımı şaşırdım
metekusunannesii gul1616 bende çözemiyorum elimden geldikçe uyandırıyorum ilk çocuk tecrübesizlik gerçekten zormuş
gulten01 metekusunannesii ilk 2 ay 2 saatte bir emzirmelisiniz zamanla acıkma saatleri daha da uzayacaktır