sumeyye126 12 günlük oğlum var sürekli emmek istiyor sütüm var cisli bez sayımız da 7 8 geciyor günlük dolu dolu oluyor bezi ancak kucağımda memede uyuyor yatağına koyduğum an uyanıyor bugün sabahtan akşama kadar uyumadı nasıl bir yol izlemeliyim tecrübeli anneler yardım edebilir mi
greattobeamom sumeyye126 çok yeni daha sizin teninize sıcaklığınıza ihtiyacı var bol bol kucağınızda uyutun mümkün oldukça tabi, sling kullanabilirsiniz, uyumayacaksanız(risk almamak adına) yanına uzanabilirsiniz ilk aylarda sanırım çoğu kişi yaşıyor bunu bebekler anne teni istiyor♥️
Dogacelik sumeyye126 böyle postların altına emzik verin rahatlayın yazıyorum sonra beni linçliyorlar😅 ama gerçekten karnı doyduktan sonra emzik verirseniz uykuya geçince zaten ağzından atacak. İleriki aylarda tutturması zor oluyor ben hemen vermenin bir zararını görmedim🫶🏻
ikrakuss sumeyye126 çok tecrübeli olduğum söylenemez 😂 50 günlük bebeğim var bizde oyleydik kirkimiz çıkana kadar doktorumuza sorduğumda daha çok küçük ve tanıdığı kokusunu bildiği bir sen varsın çok normal her istediğinde emzir sen demişti bana büyüdükçe azalicak demişti öyle de oluyor gerçekten
eliflikli sumeyye126 bir hafta sonra üç aylık olacağız bizde de durum aynı, doktora en son aç mi dedim çünkü saatlerce emiyordu. Kokuya alıştığı bizimle olmak için öğle yapıyormuş. Emziğe karşı değilseniz emzik verin dedi ama oğlum tutmadı :)
ebruylmz12345 Kokuna alışmış olabilir bende öyleydi oğlum uyuturdum beşiğe bırakırdım daha yanından ayrılmadan uyanırdı üstüne kokun sinmiş bi tişörtünü felan baş ucuna koy kokunu alsın
sumeyye126 greattobeamom bende çok seviyorum bazen hiç kucagimdan bırakmak istemiyorum ama evin işleri oluyor çamaşır çok çıkıyor bebek olunca banyoya tuvalete gitmek bile bir mesele en basitinden yemek yapmam lazım ki beslenebilelim
sonbezbukucu ilk 40 gün 30dk emzirir 10 dk ara verirdim yavaş yavaş süreleri uzattım. zaten ilk 3 ay sürekli emmek isteyecek, sana, kokuna, sütüne ihtiyacı var annesi 🌸
sumeyye126 sonbezbukucu bazen hiç memeden ayrılmak istemiyor saatlerce emiyor sonra kusuyor çok fazla emiyor ondan mı rahatsız oluyor diye düşünüyorum yeni dogan bebegin bu kadar uyanık kalması acayip geliyor bana
sumeyye126 Dogacelik ben veriyorum emzigi emiyor sonra sanırım süt gelmiyor diye midesi bulanıyor ağzından atıyor ben kendi üstüme batiriyorum o zman emiyor ama o süt de bitince geri atıyor ağzından emzik düşsün geri uyanıyor
cikolataliekmek Dogacelik benim doktorum da tam olarak öyle dedi karnı tok altı temiz hala çığlık çığlığa bagiriyorsa verin emziği dedi. 3. Gün verdik emziği çünkü beni emiyordu doysa da bir türlü ayrılmıyor ayrılmasa da ya yakasını elini ya da reflü yatağını emiyordu. Dediğiniz gibi emzik verince 5 dk ya kalmadan ağzından atiyir zaten kendisi 😊
Dogacelik sumeyye126 yatağı nasıl düz zeminse yatırınca ondan da uyanabiliyor. Babynest kullanıyor musunuz? Bir de juno yataklar var çok seviyor bebekler onu.
greattobeamom sumeyye126 evet haklısınız şimdi ben o zamanları geçtiğim için söylemesi kolay ama çok iyi anlıyorum dediğim gibi slingle bağlarsanız en azından yemek yaparken uyur belki kucağınızda tuvalet banyo işi zaten zor bebek o kadar küçükken kolaylıklar diliyorum🌸
sumeyye126 ikrakuss sürekli emiyor bebegin midesi Ne olabilir ki diye düşünüyorum birde uykuya da ihtiyacı var 12 günlük bebek sabahtan akşama kadar uyumadi resmen kaçıncı günden sonra bu durum düzeldi sizde
sumeyye126 eliflikli ne yapıyorsunuz suan çok zorlanıyorum ben bende aç mı emiyor diye düşündüm ama cisli bezi iyi kilo alıyor süt satıyorum var sabah kalkanda birikiyor süt
eliflikli sumeyye126 emzirme yarım saat kırk dakika sürermiş, yani ondan sonrasında bebek vakit geçirmek için kalırmış. Bazen vaktim varsa emziriyorum, ayırmıyorum ama sabahları kahvaltı yapacakken falan biraz dikkatini dağıtıp ayırıyorum. Zaten çok uzun sürmeden birbuçuk maksimum iki saate tekrar emmeyi talep ediyor
eliflikli sumeyye126 uyku için de gündüz gerçekten sadece kucağımda uyuyor bırakınca direkt gözünü açıyor, ben Antalya da yaşıyorum hava çok güzel olduğu için öğlen dışarı çıkarıyorum bebek arabasında bir iki saate kasar uyuyor, yani açık havada uyutuyorum
ikrakuss sumeyye126 kirkimiz çıktıktan sonra yavaş yavas azaldı o istek şuan 50 günlük 2 saatte bir istiyor emmek
lohusaserbeti sumeyye126 ilk 2 ay böyle geçiyor bebek dünyaya adapte olmaya çalışıyor kendini en güvende hissettiği yer annesinin koynu