Eylul301023 Mama kaç yaşında bırakılmalı doktoruma sorduğumda istersen 1 yaşından sonra biraktirabilirsin istersen de 3 yaşına kadar mama içen çocuklar var dedi icirebilirsin dedi her doktor farklı söylüyor
Kuzeynepp Eylul301023 biz 18 aylığız hala kullanıyoruz. Bazen yemk yemıyor yada az yıyor o zamn mama verıyorum.
Kuzeynepp Eylul301023 nisanın 13 ünde kontrolümüz var doktora soracagım sakıncası var mı die? Ne zamn ki yemek düzenimiz oturur o zaman bırakacağım.
Balyanak3 Eylul301023 9 .ay kontrol ünde bırak dedi meme ek gıda şeklinde ilerlensin denildi kızımla.arasi 1 hafta bı arkdsm kızı var ona da 2 yaşında kadar demiş arkdsm kızı bnm kızdan hem boylu hem kilolu bana neye göre bırak dedi bilemem ama kızım mamayı çok seviyo ne yapacagimi bilmiyorum
Eylul301023 Balyanak3 demek ki oda bebeğe göre değişiyor benim oğlum da çok seviyor zor birsktirmak inşallah biraktirabilirsiniz
Balyanak3 Eylul301023 inşallah sütüm kesilirse dedim o zaman ne yapacz ek gıdayla devam edersin bişey olmaz diyor
Eylul301023 Balyanak3 valla benim oğlumda 2 gündür verdikçe yiyor ama bazen kusuyor istiyorda niye bilmem