barisinannesi35 Merhabalar arkadaşlar 🌸 Bebeğim 2 ay 23 günlük:) 2 hafta önce grip olmuştuk şükür ciğerlere inmedi serum fizyolojik kyllandık her gün açtık. Ama hala hırıktı burun tıkanıklığı geçmedi😞 çok üzülüyorum… Bu durumda olanınız var mı acaba?
fatmanur1616 Geniz akıntısı devam ediyordur siz burnunu yıkamaya devam edin bizde 3 aylığız grip olduk doktora gittik ciğere inmeden ilaç vermiyoruz burnunu yıka açık tut 1 haftaya geçer dedi öyle yaptım geçti çok şükür geniz akıntısı da hırıltısı da bitti sizinki de geçer inşAllah
barisinannesi35 fatmanur1616 yaaa umarım öyledir.. Ya çok kafaya taktım bir de bazen rahat uyuyamıyor. 2 hafta oldu hala geçmedi fe ondan tedirgin oldum. Umarım bizim de hemencik geçer 🙏çok teşekkür ederim cevabınız için🌸🙏
fatmanur1616 barisinannesi35 rica ederimm yatarken kafasını yüksek tutun daha rahat uyur inşAllah Allah şifa versin meleklere hiç hasta olmasalar keşke🥲
barisinannesi35 fatmanur1616 ah ah Amınn🙏 kaynım bulaştırdı… Kendisi evinde rahatında biz iki haftadır uğraşıyoruz… Yastık mı koysam acaba
fatmanur1616 barisinannesi35 ya yastık konusunda ben doğduğundan beri yastıkla yatırıyorum hastalandığında da hafif yükselttim bi sıkıntı yaşamadık. Bizimki de banyo yaptırdığımız günün gecesi burnu tıkandı ben banyoda üşüttük diye düşündüm ama doktor bebekler üşütüp hasta olmazlar birinden mikrop bulaşmış dedi biz o dönem dışarı çıkmıyorduk büyük ihtimal babası getirdi eve 🙂 birde ben ıhlamur içtim sütümden ona geçsin diye günde 2-3 çay kaşığı ıhlamuru da ılık bi şekilde ona da verdim bi zararını görmedim isterseniz deneyebilirsiniz inşAllah şifa olur