bikupakahvee kedilibebeli 10 aylık olmak üzere gece 11-12 arası yatıyor öğlen 11-12 ye kadar deliksiz uyuyor
kedilibebeli bikupakahvee süper şanslı annelerdensiniz :) Bende 8 9 yatıyorum 4 ye kalkıp tekrar yatıyor 11 12 gibi yatarsa 8 9 ama 12 için geç diyolr
Burkiyyy bikupakahvee hey Maşllah Maşllah bu yorumunuzu ben ağlayarak okudum benim oğlum da 10 buçuk aylık ama doğduğu günden itibaren asla deliksiz uyuduğunu bilmiyorum . Bak saat 9:30 dan beridir ayağım da salıyorum yok yani yok gece bim kere kalkıyor ıykuzluktan bayılıyorum artık 😢
ozgec nazlimom_ şeyi merak edıyoeum mesela ben suan sallayarak uyutuyorum da 4 aylık 2 yasına 1 yasına gelıncede sallıcak mıyım ya
Ucansupurge kedilibebeli 4. Aydan beri akşam 7de yatar sabah 7 de kalkar. 31 aylık şuan ve artık gece uykusunu biraz ileri almak istiyorum bugün 8:30da yatırdım. Bakalım nasıl ilerleyecek.
bikupakahvee kedilibebeli hep böyle gitti düzeni inanın sabah uyandırılmayı hiç sevmiyor ağlayıp geri uyuyor İlerleyen zamanlara uyku saatini daha öne alıcam zaten bu yaz kendi odasına alıstırıcam inşallah
selinbati kedilibebeli 4 aylık 11-12 gibi yatıyor. 11den önce yatırınca sürekli uyanıyor ve sabah 5-6 uyanıyor…… :(
Mrvsmt2502 ozgec bıraktırmadığınız sürece daha bile fazla saakamak zorunda kalabilirsiniz. Daha çok küçük neden sallamaya alıştırdınız bence devam etmeyin büyüdükçe zorlaşacak
kedilibebeli ozgec 3 Aya kadar alışkanlık edinmiyolrmış ama 4. Ayda uyku eğitimi vermek gerekiyomuş bildiğm kadarıyla desteksiz uyumaya alıştrmak gerekiyomş alışabilie daha küçük isterseniz deneyin yoksa 1 değil 3 yaşa kadar bile sallatabilir ama bebekten bebeğe de değişir ay ay değişiyolr
bikupakahvee vsleliz yaa eltimin kızıda böyle aynı aralarında 2 ay var Bizim uyku düzenimizde böyle bize alıştı sanırım gece yatarz 2-3 de kızım bizden önce uykuya geçer öğlene kadar uyuruz 😁😁😁