Prenses21 Kizlar yarin muaynem vr pazartesi kan verdim 152.24 cikti yarin icin randevu aldim karindan keseyi gorurmu gremezee attan bakarsa dusuk riski olurmu
Ucansupurge Prenses21 kese için erken alttan muayenenin düşük riski oluşturup oluşturmadığını bilmiyorum. Benimde kesem gorunmemisti alttan bakalım dedi kabul etmemiştim 1 hafta sonra gittiğimde kese görünmüştü.
sema_devrim Prenses21 hayır düşük riski olmaz benimde ilk muayenemi öyle yapmıştı doktorum kese görünmüştü net
Ela_24 Prenses21 canım benimde ilk muayenem alttan oldu o düşük yapmaz ama içine sinmiyorsa neden bu kadar erken gidiyorsun ki acelesi yoksa bayramdan sonra git beta yükselsin çok küçük daha
Papatya-eylul88 Prenses21 ben tüp bebek yaptım ilk muanemi tüp bebek doktoru alttan yapmişti.bi sorun olcak olsa yapmazdı diye düşünüyorum.hiç aklıma kötü bişeyde gelmemişti.biseyde olmadı çok şükür.rahat olun.
kalmaz Prenses21 son adet tarihiniz nedir benimde 37 çıktı betam son adet tarihim 1 martti ama sanki betam düşük dimi
barisinannesi35 Prenses21 iptal etmeyin bence. Benimde ikinci randevuda doktor hazırlıklı gel alttan bakabilirim daha önde gösteriyor dedi. Ama ultrasonda baktı orada gördü her şeyi gerek kalmadı alttan muayeneye. O yüzden hiç belli olmaz
Kubra-2607 2 gebeliğimdede 12. Haftaya kadar hep alttan muayene oldum,karnımdan gözükmüyordu.Bir problem yaşamadım.
Anatotales Prenses21 düşük vs hiç bir tehlikesi yok doktorum halk arasında bir inanış diye anlatmıştı. Muayeneye de elbette gidin bir sürü tisk var beklemeyin muayene için zaten hcg düşük 3 gün sonra 2 gün sonra gel diyor doktor eğer az görürse
Sahingiller_2 Prenses21 canisi düşük riski olmaz zaten daha yeni bebek. Eğer anne karnındaki bebek buyumuşse alttan muayene sıkıntı çünkü keseyi patlatip amonyum sıvısını bosaltabilir bu da erken dogum yada düşük tehdidi olusturur.