kubusss kızlar yeni aldıgım halıya kızım fanta döktü aşırı üzgünüm çok kötüyüm halı yıkamacı gelip alacak yarın sizce geçer mi deneyimleyen var mıı
Elifdemir1907 kubusss hiç problem etmeyin geçer benim eltim öyle durumlarda leke kurumadan bulaşık parlatıcı doküyor bimde satılandan şaka gibi ama çıkartıyor lekeyi üstünden bezle geçince 😁 artık bende öyle yapıyorum aklınızda bulunsun sizde bir deneyin başınıza bir daha gelirse
kubusss Mree ya biz silmeyi denedik geçmedi çok endişeliyim maddi seyler için hiç ağlamam ilk kez ağladım o kadar guzel dekore etmştmki evimi :(
kubusss Elifdemir1907 ya bende bunu biliyordum ilk yaptıgımda bu oldu yok çıkmadı :(( çok da ısrarla denemedik zarar vermesin diye halı yıkamayı aradık yarın alacaklar. sapsarı off aklımdan çıkmıyor :(
Elifdemir1907 kubusss endişe etmeyin umarım çıkar onlar daha keskin kimyasallar kullaniyordur diye düşünüyorum
Havvaaaysuna kubusss ben beyaz halıya bi kavanoz çekmek döktüm o çıktıysa fanta her türlü çıkar bence 😁
_Goktugunannesi__ kubusss mavi olmayan bulaşık makine parlatıcısıyla silin bütün şekere birebir ama bulaşık süngeriyle ovun
Belcim30 kubusss geçmezse ersağın banyo wc sini al 1 kapak bile çok onu dök sil tertemiz olacak.. Benim halılarım hep beyazdı çay döküldü döktüm sildim güzelce bir sey kalmadı