gncglozclk Kızım 3 aylık olcak sadece anne sutu alıyor ama 2 saatte 1 bucuk saate 60 cc zorla ıcıyor mama verenlere sordum da 3 aylık 100 cc ıcıyor dıyen de var ikisinin doyuruculuğu aynı mıdır yoksa mama daha mı az doyurur cok kafam karısıyor boyle olunca acaba kızm mı az ıcıyor 😢
gulcinuchcl gncglozclk bizim 3 ay 23 günlük 90 cc içiyor mama sadece ama 2 hafta öncesine kadar benim oğlan da 60 cc içiyordu canım fazla verince kusuyordu hemen
Humeyramm gncglozclk Bizim kız beni emiyor üzerine de 120 150cc mama içiyor 2 3 saate bi de acıkıyo 3 ay 5 günlük. Kusmuyorda hip içiyor
Elifdemir1907 gncglozclk bildiğim kadarıyla anne sütü sindirilmesi en kolay gıda bebekler mama içince daha uzun tok kalıyor anne sütü daha kolay hazmedildigi için daha çabuk acikiyorlar CC Ler için bişey diyemem çünkü her bebeğin mide kapasitesi içtiği mama/süt aynı olmuyor bazı bebek iştahla içerken bazısı az az sık sık içmeyi seviyor
gncglozclk gulcinuchcl bizim de aynı anne sütü alıyor 60 cc ıcıyor ama az geliyor bana doyuyor sütünle diyorlar bilmiyorum 🥹
gncglozclk Elifdemir1907 evet benn kız az az sık sık İçmek istiyor oda 60 cc 1 bucuk 2 saate bitiriyor
Elifdemir1907 gncglozclk normal canım hiçbir Bebek birbiriyle bir değil hepsinin farklı huyları mide kapasiteleri benim bebeğim de öyleydi 😄🥰
Gulsseen gncglozclk anne sütü salata gibi daha hafif olur. Bu yüzden sık aralıklarla verirsiniz. Mama ise kebap gibidir bu yüzden 3 saatte bir verilir. Doktorumuz bana bu benzetmeleri yapmıştı. Anne sütünü istediği sürece verebilirsiniz yani.
gncglozclk Gulsseen 1 bucuk 2 saate 60 cc içmesi normal mı hatta gece uykusunda 4 saate kalkıyor ona bile 60 cc ıcıyor bazen de 3 saate kalkıp 60 ıcıyor yanı hep aynı 60 niye boyle yapıyor ki
gncglozclk Gulsseen iyi gidiyor canım gecen hafta gittim daha ayda 900 grm Almıs masallah da az ıcıyor sanki yaa ne bılım goren buyumus diyor da bana kucuk geliyor zayıfladı geliyor 🥹
Gulsseen gncglozclk ooy, maşallah kuzuya. 😍Bu durumda endişe edeceğiniz bir şey kalmıyor ortada. ☺️☺️Hem emin olun ki aç olsa -herhangi bir sağlık sorunu yoksa- ortalığı yıkar zaten. 🤣☺️