Derenmom Önceden deneyimlemiş arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum.. otel vs. Günlük ne kadara tuttunuz? yazarsaniz memnun olurum
Denizkiziyiz Derenmom bu arada apartlar da var onlarda güzel temiz yani illa otel demzseniz apart ve evlerde var daha uygundu otellere göre fiyatı
umutunannesi2023 Derenmom erdekte çetin Prestige otel cok kez gittik cok severim iki gunluk hafta sonu kacamagina gitmisligimiz var 🥰 ama sezonu acmismidir emin degilim
aslanimiz Derenmom akçay ve altınoluk taraflarında güzel oteller var ben burda yaşadığım için tercih etmedim hiçbirini ama araştırın çok var
Rozalinda Balikesir sarimsakli en sevdigim yer..sahili kum denizi super. Ama biz bi hayli oldu gideli. Nergis hotel de kalmistik memnun kalmistik. simdi el degistirmis olabilir.
Denizkiziyiz Ayvalık sarımsaklı plajı kesinlikle tavsiye ederim. Daha sakin isterseniz ören , altınok bunlar sakindir diğer güxel yer ise akçay ama sarımsaklı kesinlikle tavsiye ederim. Biz orada hemen hemen tğm otellerde kldık fiyatlarda ortamala idi misal günlük 1.000 tl filandı
Ardenaden Ayvalikta yasiyrdm esimle haftasonu gunu birlik VE Evine Otele Giderdik vilayetler kmpida denir.cok temiz cok guzel ve cok uygun denize 0 havuze denizi ck guzel