lidokain Kizlar reglim bugün 6.gunu bitmişti sabahtan beri birşey yoktu bende abdest aldım ama az önce kanama değil ama kahverengi akıntı geldiğini gördüm bu abdestini bozar mı oruç tutmama engel mi ? Bu konuları iyi bilen biri yazabilir mi
ZehraEmre lidokain adetin 1. Ve 10. Gün arası ise orucunuz bozulmuş olur benımde orucum bozuldu dün yıkanıp niyet etmiştim benim de 4. Günü büğün
Dilaradeniz lidokain bozar 10 günü geçip hala adet yada kahverengi leke gorseydiniz tutabilirdiniz ama 6.gununuzoruc tutamazsiniz
kibritci_kiz lidokain beyaz akıntı görüp mü gusül aldınız? Beyaz akıntıdan sonra gelen kahverengimsi bulanık leke adetten sayılmıyor
ZehraEmre ZehraEmre 10 günden sonra ara lekelenme devam ederse kusur olurmuş o zaman oruç tutulabilirmiş
lidokain kibritci_kiz dünden beri yoktu beyaz akıntı flan gormedm hatırlamıyorum . Bugün sadece iç camasirima lekelenme olms.
kibritci_kiz lidokain tamam 10 güne kadar göreceğiniz leke adet sayılıyor. Beyaz akıntıyı görmeden gusül almanıza gerek yok. Adetin bittiğini gösteren şey hiçbir şey gelmemesi değil, beyaz akıntının gelmesidir