Merhaba herkese benim oğlum cts günü 3 yaşına basıyor, tuvalet eğitimine 30 aylıkken başladık başta iyi gidiyorduk hatta oğlum zor mizaçlı bir çocuk dedim herhalde ilk defa bu kolay olacak ama biz bu esnada Almanya’ya taşındık ilk taşındığımızda da iyi gidiyorduk bi anda bozdu, sürekli kaçırmaya başladı önce gündüz kaçırıyordu sonra gece de başladı artık yetişememeye başladım bi de başkasının evindeydim, eşim de benim de şirazem kaydı önce kızdık (yapmamamız gerektiğini biliyoruz ama cidden çok zorlandık) sonra en son kakayı da altına yapmaya başladı ve dedik ki hazır değil beze döndük, derken kendi evimize taşındık ama ben hamile olduğumu öğrendim bu esnada, geçenlerde de artık 3 yaşına basıyor eşimin de izni vardı dedik ki bu işin üstüne düşelim yine denedik yine başta çok iyiydi hatta şarkı söyleyen bi tuvaleti vardı hoşuna da gitti yapıyordu, neyse dün eşim şehir dışına işe gitti bu yine başladı WC’ye direnmeye aynı o zaman gibi altına yapmaya başladı, neyse önce kızmadım hedef koydum istediği bir robot vardı dedim onu alıcam çişini kakanı tutarsan, yok yine de yapıyor az önce de cidden çok sinirlendim yani WC’ye götürmemin üstüne çok az bir zaman geçmesine rağmen kaçırdı çok da kaçırıyor ve sürekli zorla gidiyor belim ağrıyor kucağımda taşımaktan, bez taktım ona da dedim almayacağım robotu da onu ağlattım kendim de ağladım yapmamam gereken herşeyi yaptım yani, cidden bu konuda deneyimlelerden tavsiye istiyorum bu işi 2-3 günde halleden nasıl hallediyor cidden hormonlar hamilelik çok zorlanıyorum yardım nolur Google’da hep aynı şeyler yazıyor