Merhabalar 18 aylık olmuş bir bebek anneei yazıyor. Kızım tam 10 günlüktü çığlık çığlığa ağladığı bir döneme girdiğimizde, anlamlandıramadık doktorun yolunu tuttuk bioga ve nurseydi sanırım ikisini verdi onları kullandık bir tık rahatlattı ama 4 ay böyle sürdü akşamdan yanıma su alıyordum muz vs koyuyordum yiyebiliyim diye sürekli kucak kucak kucak tüm gün su rahatlatıyordu biraz ılık suyun içinde yüzdürüyorduk eşim ayaklarına masaj yapıyordu çekip germe o zaman da bir tık iyi geliyordu ne zaman dönmeye hareketlenmeye başladı gaz sancılarımız hafifledi özellikle benim kızıma kolik tanısı konuldu gündüzleri ağlamadığı max 30 dk dır toplasanız öğlenleri özellikle belirli saatlerde susmadan ağlıyordu şimdi şükür 18 aylık oldu 10 aylık olunca işime döndüm şimdide erkek bebek gibi çok hareketli girmediği delik yok ama şükür çok zeki ve sağlıklı🙏🏼🌸 büyüdü yani geçiyor üzmeyin kendinizi, hareketlenmeye başlasın gaz vs kalmayacak emziriyorsanız aktardan kendiniz kimyon ve rezene demleyip için sütünüzden ona geçiyor ve gazı alıyor♥️♥️