Kizlar 3 yasinda bi oglum var ve 1 aylik
Bebegim oldu kiskanmasi cok normal anlayis gosteriyorum ve ilgimi hep ona veriyorum bebegin yaninda onu cok sevdigimi hep dile getiriyorum sen cok akillisin sen benim yardimcimsin bana hep yardim ediysn vs die ona hep mutlu olacagi seyler söylüyorum ilgilenmeye calisiyorum esim isten geldiginde onunla cok ilgileniyor ama sanki biz yuz verdikce dahada simardi bebegi cok sevdigin soyluyor opuyor oksuyor ama sinsice yanina yaklasip zarar vermeye calisiyor 2 bucuk yasindayken bez kullanmayi birakdi fakat bu aralar çişini yapmaya basladi geceleri ve az evvel gozumun icine bakanbaka etrafa isedi cok sinirleniyorum icimden bagirip cagirmak aglamk geliyor ama kendimi zor tutuyorum herseyi anliyor herseyi biliyor bunun ynlis oldugununda farkinda ama bile bile ve uyardigim halde 2 gundur cisini etrafa yapiyor sonrada yanima gelip bana kizma sakin die aglamaya basliyor ne yapmam gerek kiskandigi icin içi okdr dolmuski gecen gun annem onunla oynarken sirf annem guldu die anneme tabak firlatti kuzenleriyle surekli kavga ediyor ben kizmak istemesemde ister istemez sesim yukseliyor kizmasam daha beter oluyor cunku 🥺🥺🥺ne yapacagimi sasirdim guze dille konusuyorum ama nafile hemen aglamaya basliyor