MilaveAnnesi1 Kızlar normlde hep skechers aldık kızıma. Şimdi bir sneaker bir de sandalet alacağım. Converseler çok hoşuma gidiyor rahat mı çocuklarınız kullanıyor mu? Yada önerdiğiniz bir marka var mı. Marka olmalı ama kinetiks vicco flo vs değil
SevimliHayaletCasper MilaveAnnesi1 almıyorum zaten birkaç aya küçük kalıyor. O kadarına gerek yok bence. Converseler iyi değil
Marianne MilaveAnnesi1 ben genelde camper alıyorum. Ayak anatomisine uygum tasarlanmış ayakkabıları. Parmakları yapışık tutmuyor.
Asyaveannesi04 MilaveAnnesi1 evet alıyorum imkanım varsa neden almayayım ki sonrasında ya veriyorum yada saklıyorum. Adidas, nike, havaianas, mango, zaradan ve crocs aldım
alparslan1_ MilaveAnnesi1 benimki daha yürümüyor. Iok ayakkabisıni ayak sekline gore yapan leydi bebe nuh beybi gibi yerlerden alıcam inşallah. Yani 1 2 sene o tarz yerlerden alırım. Sonrasında vicco dan alırım. Yani cok çok pahalıya gerek duymam sanırım baya büyüyene kadar🌺
kahvelisianne MilaveAnnesi1 oğlum Nike Adidas skchwrs giydi en rahat ettiği ayakkabıda skchers oldu zaten vana aldım bizimle giysin diye ama genelde eskchers giyiyor okul içinde alacağım şimdi
Babybloom MilaveAnnesi1 en son under armour aldım, baya memnunlar. Skechers bebekken güzel oluyordu da çok renkli cafcaflı filan modelleri hoşuma gitmemeye başladı. Onun dışında yazın vans da baya rahat ettiriyor. Yazın çoğunu zaten crocs ile geçiriyorlar😁 Converse bence rahat bir ayakkabı ama çocuklara hiç almadım.
NmalkoC MilaveAnnesi1 converse aldım canım bilek olanlardan hiç rahat olmuyor koşunca hemen bağcıkları açılıyor arka topuğundan cıkıyor nike aldım onları giymek istiyor hep daha rahat vanslarda rahat olur diye düşünüyorum
Winner El kadar bebeğe marka ayakkabı hiç uygun bulmuyorum. İsraf sevmem , karşıyım ayrıca. Okula başlarsa ilerde düşünürm
Mnli MilaveAnnesi1 her sene eylülde bir skechers alıyoruz o temel ayakkabı oluyor yedek ayakkabı adidas hummel gibi markalardan aldım benimki spora gitti uzun bir süre dışarda giymediği bir ayakkabı olması gerekiyordu kışın bir kar botu süperfit bir yağmur botu bu sene igor aldık bir tane de baharlık yağmur çizmesi alıyoruz genelde decathlon vicco hiç tavsiye etmiyorum sandalet aldım 2 kere ikisi de 1-2 giymeye gitti biri 10 günde gitti hala götürdüm 21 gün incelemede kalacak dediler arada bayram da vardı sandalet giyme zamanı geçti o zamana kadar bot aldım bir kere su geçirmez dediler geçirdi crocs alıyoruz her yaz sandaletten daha rahat benimki erkek zaten cicili bicili giymiyor her şeyin altına crocs genelde ama bu sene skechersın ışıklı sandaletini istiyor zaten artık kendi seçiyor her şeyini
MilaveAnnesi1 Mnli crocs cidden değer mi peki o paraya. Terletme falan yapıyor mu yad muadilleri ii görür mü
Mnli MilaveAnnesi1 bizim bir de düğünümüz var bu yaz vans almayı düşünüyorum takım elbise altına convers ile aynı mantık o da her gün giymeyecek arada bir kaç saatten bişey olmaz bence ama tek ayakkabısı o olacaksa düz tabanları önermiyorlar
Bebitom_3 MilaveAnnesi1 ilk çocuğumda en iyi markaları aldım… Adidas , Nike, Puma eşimin ayaklarıda benim ayaklarımda ince ama oğlumun taraklı ve kilosu olmamasına rağmen büyük… kızım kendi istediğini aldı Birtek bebekken Adidas aldım. Şimdi simli parklar ayakkabılar alıyor… üçüncü çocuğuma … Vicco giydiriyorum… bir iki Adidas giydirdim… boykot olduğundan beri almıyoruz…