bebitonunannesi_ pivpivpivahmedmuhsin slmn aleyküm,ikinci görseldeki fermuarlı kaç kilo için ıygun olur,163 boylarındayım,almak istiyorum sanırım fiyat en son ne kadar olur?🌸
bebitonunannesi_ bebitonunannesi_ fermuarlı değilmiş düğmeli kullanışlı mı oldu sizin için? Benim düğmeli feracelerim çok kullanışsız düğmesi kopıyor çıkıyor
pivpivpivahmedmuhsin bebitonunannesi_ Aleykümselam. Düğmeli değil çıtçıtlı. Kopma açılma durumu yaşamadım. 46 kiloyken almıştım. Bayağı bol duruyor. Tek alırsanız 400 den verebilirim. Kullanışlı bir model. İçine kolsuz elbise ile kombin yapabilirsiniz. 🌸 Diğeri de kloş elbise ferace. Dökümlü bir kumaşı var.
parpaaliii pivpivpivahmedmuhsin ikiside çok güzel almayı düşünmüyorum ama üstte kalsın diye yazıyorum umarım bir an önce satarsın 🥰😘
pivpivpivahmedmuhsin bebitonunannesi_ İkisini de 400 diye düşünüyorum aslında. Ama 370 e okeyseniz o da olur benim için. 🌸
bebitonunannesi_ pivpivpivahmedmuhsin tamam 370te anlaşalım, elbise feraceyi alacağım inşallah,45-46 kiloyum şu anda boyuma da uyar diye tahmin ediyorum.Ama parayı şimdi ödeyemem yarın gibi öderim inşallah o vakit size haber ederim kargolabiilirsiniz❣️
pivpivpivahmedmuhsin bebitonunannesi_ Gardrops hesabımı vereyim size. Müsait olduğunuzda haber verin yükleyeyim. 🌸 Hesabım: melyda
pivpivpivahmedmuhsin bebitonunannesi_ Hayır. Bu fotoğraflarda ben 46 kilo falandım. Dümdüz duruyor. Ne çok bol ne çok dar. Kalıp olarak bayağı bol ama üstte orantılı duruyor.