Songlkrdmn5 Fadimenur0468 gayet iyi almış canım büyüdükçe kilo alımı yavaşlıyor benim oğlumda kesin olarak bir kilo alır idi bu ay 700 gr almış kilosu 9,500 boy 66 şuan 5,5 aylık ne kadar bilmiyorum
Fadimenur0468 Songlkrdmn5 masaallah canim artik bizimki de yavasliyor demekki saglikli olsunlarda tek derdimiz bu olsun
Gamzelim03 Fadimenur0468 malesef öyle oluyor her ay atnı kilo almıyor bız şuan 6. Aydayız 5. Ayda sadece 300 gr almış
Fadimenur0468 Merve 😂 hayir tabikide canim benim denek istedigim gecen ayki kilosu blfarkli bu ayki kilosu farkli gece emmesi filan bunlardanmi boyle olduki herkes aynimi bunu merak ettim.
Songlkrdmn5 Fadimenur0468 öyle tabi rabbim ömrümden alıp ömrüne versin ona gelen bana gelsin tek derdimiz hasta olmasınlar sağlıklı olsunlar yeter
Keremozaninannesi Fadimenur0468 ne zaman ağlarsa o zaman verin büyük artik zaten sık sık acıkmıyorlar oğlum şu an köpek dişi çıkarıyor çikarmış hatta bi tanesini gece 3-4kere yediği oluyor diş başladımı zaten peşinizi bırakmayacak 😊
Fadimenur0468 Keremozaninannesi 😁 haklisin canim iste evhamli anneleriz emer niye emmek istiyorki doymuyormu. Emmez niye emmiyorki deriz iste 😂
Basak71_ Fadimenur0468 enim kuzum sadece 400 gr almıştı her ay 1 kilo alan kızım 8250 gr dı 5 aylıkken 5+11 de şuan zaten 4 kilo doğdu meme reddi yaşıyorum sürekli ve sadece uykulu emzirebiliyprum 3-4 saat aralıklarla 10-15 dk sürüyor
Fadimenur0468 Basak71_ sükür canım genede uyurken bari emzirebiliyorsun. Masaallah nasil kilolu dogmus benim bebegim 2845 gr dogmustu minnacıkti 😂
Zeyno_2prenss_1prens Fadimenur0468 benım bebeğımde 5 aylık 8800 çıktı kılosu 200 kıyafete sayarsak 8600 gecelerı yanımda yatıyo uyandığında emerek uyuyo tabı bende uyuyorum acasa doymuyo mu gecelerı dıye duşunuyorum
Fadimenur0468 Zeyno_2prenss_1prens evet canim benim yanimdada yatiyordu bebegim bende veriyordum uyuyordum acaba emmedimi ki uyku daha ağırmi bastikı dedim bide besigine yaptirdim 1 hafta orda bazı geceler uyamdı bazi geceler hic uyanmadı
SinanzehraNeva Fadimenur0468 maşallah gayet iyi ve bebeklerimiz aynı zamanda doğmuş muhtemelen ama benim bebeğim 6 kilo çünkü çok iştahsız az emiyo çoğu zaman emmek istemiyo ama ben kilosuna hiç takılmıyorum uyudukça emziriyorum kilo alması için uyanıkken almıyo