Dorukselim0 Hanımlar doktora ne sıklıkla kontrole gidiyorsunuz. Doktorlar Gittiğinizde neleri önemsiyor, nasıl muayene ediyor detaylı olarak, ne gibi tavsiyeler veriyor , paylaşırsanız sevinirim.
Alazcns Dorukselim0 12 ay 25 günlük oğlum var Doğum yaptığım hastaneye rutin kontroller için ay da 1 kere götürüyorum. Onun dışında sağlık ocağına aşı için götürüyorum. Bir de devlet hastanesine götürüyorum enfeksiyona müsait bir bebek olduğu için her ayın 20 günü hastanelerdeyiz. Boy kilo baş çevresi ölçümü. Ciğerlerini dinleme. Röntgen çekimi. Kan tahlili gibi işlemlerimiz var.
Tontisimm Kızım 13 aylık olduğu için 2 ayda 1 gidiyoruz. Ciğerlerini dinliyor, boğazına ve kulaklarına bakıyor. Aşı zamanımz yaklaşıyorsa bilgi veriyor. Hastaysa da ilacımızı veriyor bu şekilde.
Dorukselim0 Tontisimm ilk zamanlar be sıklıkta götürülmeli acaba. Bizim doktorumuz sağlık ocağında gerekli ölçümleri falan yapıyorlar zaten bi sıkıntı olurda hastalanırsa getirirsin bana demişti
Dorukselim0 Bizlerde ona göre bebeklerimizi muayene ettirirken gözden kaçan bisey olursa dikkat ederiz
Tontisimm Dorukselim0 ayda 1 kere götürüyordum. Ben sağlık ocağındaki doktordan ve ebeden memnun kalmadığım için içime sinmiyor doğumundan beri doktorumuza götürüyorum.
Elazeynep1 Dorukselim0 ben her ay önce dr a sonra sağlık ocağına götürüyorum bi çocuk Dr nun görmesi lazım bence Saglık ocağındaki çocuk tan cok anlamalıyor