momyboy Arkadaşlar oğlum otururken öne çöküyor ya dik duramıyor 6 aylık destekle oturuyoruz zaten ama ona rağmen öne yığılır normal mi ya kafama takılıyor çok
zumross momyboy bizimkide 6 aylık bence her bebeğin gelisimi farklı bizimkide dik oturamiyor destekle anca arkadasimin bebeği mesela 5 aylıkken oturmaya başlamıştı çok takmıyorum ben kızımla aynı doğan bebek 2 tane diş çıkardı mesela kızımda daha yok ..her bebeğin gelisimi farklı sizde takmayın
Ela_24 momyboy hiiiç takma kafaya bebim kızımda öyleydi öne atıyordu kendini sonra bilerek yaptığını fark ettim zamanla oturmayı öğreniyorlar o yapıyla alakalı bence, 8 aylıkken ekmekledi 12 buçuk aylıkken yürüdü. Yani hiiiiiç takma canım benim
subatmasali Benim oğlum da 6 ayına girecek öne eğiliyor çok komik 😅 demek ki daha zamanı var korkuyorum beline bişey olur diye devam etmiyorum
Gakkoyenge Benimkide ellerini ısırcak diye hep öne eğiliyor keyfi belki sizinde öyledir dişleri kaşınıyorsa eller hep ağızda
cataasya Kafa hala vücuda göre ağır geldiği için öne eğiliyor. Benim kızımda 6 aylık. Hala arkasında ben varken oturuyor one eğimli oturabiliyor hatta. Az az desteği kesiyorum ama yanlara düşüyor mesela. Zamanla öğrenecekler.
prensesinannesi3 Benim kızılda öyle hep öne eğilimli doktora sormuştum normal annesi daha güçlenecek sinirleri gelişecek demişti 4 aylıkken şimdi 5 buçuk aylık hala aynı zamanı var demek ki