Bebegim38 aysenisanur tahlilde çıkmamış ama bebek küçük olunca tahlilde çıkmayabiliyor. Bizim de çıkmadı ama sütü kesince belirtilerimiz geçti. Doktorunuz değerlendirebilir bu durumu ancak
aysenisanur Bebegim38 3 ayda deri testı yapıldı çıkmadı bır şey sımdı 6 ay oldu kan da sa çıkmadı süt yumurta aç dıyor doktor bılemedım kaç aydır dıyet yapıyorum
ddefnem Bebegim38 belirtileriniz neydi acaba? Deprem bölgesindeyiz alerji bölümü yok ilçede. Haftaya merkeze gideceğiz anca randevu bulduk ama çok aşırı kusma var bebeğimde. Sizin belirtileriniz nelerdi acaba
260224 Bizim de kan tahlilinde çıkmadı ama alerjisi var ben 3 haftadır diyetteyim biraz rahatladı ama belirtiler tam geçmedi çoklu besin alerjisi muhtemelen ama bulamıyorum daha nelere var
aysenisanur 260224 kaç aylık bızım kı kan mukus vardı ağlama huzursuzluk derı testınde çıkmadı et sut yumurta ekmek kuruyemiş tavuk Herseyı kesstık sımdı 6 ay oldu kan testı verdik çıkmadı doktor aç diyor sut yumurta Napacaz bılmıyorum etı tavuk ekmek açılalı oldu bır Napacaz bılmıyorum
Bebegim38 aysenisanur çok zor valla bize bir tek süt yasak ona bile zorlanıyorum. Kolaylıklar dilerim size de💐
260224 aysenisanur biz küçüğüz daha 40 günlük bebeğim ikinci haftasında anladık 1 aylık iken test yapıldı ama çıkmadı kanda
Melsssa P Kayraam vanilya katabilirsin doktorum demişti bir sıre sonra içmeye baslıyor biz öyle yapıp alıştırdık
Bebegim38 ddefnem mukuslu kaka, egzama, karında guruldama, uykuya dalamama, sık kaka, hırıltı, bir kaç kez kanlı kaka. Kusma da yaparmış ama o bizde aşırı değildi, belki de az beslenmek istediği için. Geçmiş olsun size de 💐