Elazeynep1 Bidik bizdede oldu dr ilaç verdi kullandık geçti ama öksürük devam eder takılma ona dedi. Burnunu aç sürekli serumla
KereMini1 Bidik benimde bebegim 2 aylik hapsiriyo oksuruyo burnu tikali napcam bilmiyorum :( cozum varsa banada solegin nolur
Zuleyha__19 Bidik çörek otu yağı varsa göğsüne sürün birde havlu ısıtıp koyun yada gazete de olabilir yada bal sürüp yapabilirsiniz aynı işlemi 🙏🏻 Çok geçmiş olsun
Fadimenur0468 KereMini1 canim hemen doktora götür bronsit oluyor hemen bebekler eger iyice yerlesirse hastaneye yatiriyorlar. Benim kizimda 2 aylikken oksuruk hapsirik burun tikanikligi vardi tam 8 gün hastanede yattik tedavi gördü iyilesene kadar.
Muminasaffff Kaç aylik bebeginiz bizede verdi 10 aylik bebegim kullanmadım çok öksürüyor bide 10 aylik bebeği olanlar vitamin vitanmini kan ilacı ne kullanıyorsunuz kendi dr muz yok şuan hangi dr görürsem farklı ilaç veriliyor bilgilendirirseniz çok sevinirim
Serrzeyy Bizde 10 ayligiz 2 gundur hastayiz burun tikanikligi ates var halsizlik hapsuruk burmu bi turlu acilmiyo zor emiyo hic rahat degil
Bidik Deletedmom113 yok o ilacı geçen ay burun akıntısı ve oksurugu vardı o yüzden vermişti doktor genede vermedim zaten tesekur ederim
Deletedmom113 Bidik o zaman ver cnm sonuçta dr vermiş g3n3 aynı sikayete sadece çok.huysuzlandigi zaman ver
Bidik Deletedmom113 ya sadece oksuruyo hapsuruyo burnunuda temizliorumm ateş feln yok şimdilik vermedim inşallah bununla atlatır ilerisi olmaz Rabbim bebislerimizi sağlıklı günlere çıkarsın o hasta olunca elim ayağıma girio 🤦
Bidik Ozgenur45 yok daha 4 bucuk aylık aslında doktorumuz tadımlık ver dedi ek gıda ama ıhlamur veeilir mi bilmiyorum