durmaz Kızlar bebeğimin doğduğundan beri başucunda küçük kuran vardı alamasın diye de saklamıştım şuan 9 aylık be onu bulmuş yırtmış bi sayfasına ne yapacağım panik yaptım korkuyorum şuan me yapmamız gerekiyor
sek_kahve durmaz hiçbir şey olmaz çöpe falan atma, çok yırtılmamışsa içine koy bantla, kullanılmayacak durumdaysa yakarak yok et
Kaardelen durmaz Bebiş o daha annesi hiçbir şey olmaz. Geri arasına koyup öpüp kaldırın dua ederek. 🌸
Veramomm durmaz niye panik yaptınız ki bebek o daha kopan sayfayi alın ya yapıştırın ya yakın ona günah yazılmaz
Mavimavi Panik yapacak birşey yok bebek o daha günah olur falan diye de düşünme.. kopardığı sayfayı ortalıkta bırakma el ayak altında olmasın. Tekrar arasına köy biraey olmaz
Deletedmom_98 durmaz Yapıştırın sayfayı. Yüce Allah bizim evlatlarımıza bizden 1000 katı daha merhametli. Onun yaptığından ne olacak bacım masum kuzucuk. ☺
1ipek1ceren durmaz Canım korkacak bişey yok o daha küçücük bebek nerden bilsin. Yırttığı sayfayı arasına koy dursun.
Poncikkkk durmaz derlerki aklı erene kadar yani 6-7 yaşına kadar günahları yazılmamş çocukların bebek bilmezki o Allah’ın izniyle bişey olmaz hatta melekleri korur bebeklerimizi
y_nilos Panik yapmana gerek yok canım. O daha melek, bir şey olmaz. Yürüttüğü sayfayı kuranın içine koy, aşamayacağı bir yere kaldır.
derinmoms23 Panik yapma o daha çok küçük nerden bilsin günahsız meleğim. Herşeyi koparıp yemenin derdindeler .kesin yarısınıda yemiştir 😂ohh şifa olsun rabbim korusun onu annesi korkma yırtılan sayfayı kaçıncı sayfaysa o arasına koy hiç bişicik olmaz merak etme aklı ermiyor onun 🥰🥰🥰
durmaz Hepinize teşekkür ederim kızlar çok yırtmamış bantlayıp kaldırdım🥰 evet benim korkum kızıma tabikide günah değil aklı ermez bilmez sorumlusu ben olduğum için dikkat edebilirdim sadece buna üzüldüm panik yaptım 🥹
dihye durmaz ya saçma gelecek ama hangi sayfayı yırtmış acaba söyler misiniz ya da fotoğraf atar mısınız? . Hani müslüman olmayan yabancılarda islamla tanışınca kuran okumaya başlıyorlar bazı ayetlerden Allahın izniyle çok etkileniyorlar kalplerini tam ortadan vuruyor ya o sebeple ayetleri merak ettim🙈