SBilge Biz emekleme, sıralama,bağımsız dikilme çabalarına devam ediyoruz,, abi abla kapı demeye çalışıyor ilave olarak, mutfak gerecleri ile oynamak istiyor, yemek yemek istemez, oturmak istemez,, sizde durumlar neler, ne tür aktiviteler yapabiliyorsunuz
guldef SBilge 12 aylık kızım hala yurumedi emekleme ayakta durma tutunup kalkma ellerini bırakıp durma hepsi var. ama adım atmıyor ve parmak ucuna basıyor. yemek yerdi aslında ama geçen hafta ateşli bı hastalık geçirdi şimdi asla yemek istemiyor. beni en çok yoranda bu zaten çünkü anne sütü ve mama da almıyor
Berraa_54 SBilge bugün bir yaşımıza girdik 11 aylıkken yürüyordu çekmece dolap ne varsa karistirirdi dede demekten başka bir kelime demezdi yemeğini biraz azalttı kulagimizi deldirdik şimdi bekliyoruz korkuyla 1 yaş sendromunu Allah yaşatmasın 😂😂
meva_moms SBilge öncelikle her bebegin gelişimi farklı 11 aylık oğlum dede baba anne aba gıngın ge ge hav diyor birde elinde birsey yiyor gibi yapıp eliyle bize uzatıyor ağzını şepildetiyor emekliyor , sıralıyor yürümüyor henüz
buglem2020 SBilge biz baba nene ece mama gel diyoruz yemek yiyelim istiyoruz uyku düzenimiz bozuk hep degisik oyunlar oynamak istiyoruz ayakta dikilmek istiyoruz 😀
hepsineyeterim Berraa_54 ya benim ki de 13 aylik dedede diyor arada ge ge diyor başka bir şey bilmiyor
SBilge meva_moms Evet farklı ama ahh biz anneler işte fazla aceleciyiz, bizimde dil gelişimi güzel gidiyor, anne baba mama dede abi abla kedi karga hav ham geell araba kelimelerini net söylüyor bazen meme de diyor ama yürümeye gecemedjk bütün evi sıralayarak gezebilir
SBilge meva_moms Haydi, kalk, kalktım bunları da söylüyor, dil gelisimi bu kadar iyi diye belki de yürüme gecikiyor gelişim nöbetleşe çünkü