Parlak240 Bugün tam bir aylığız bebegim sağlık ocağına göre 14 günde 20 almış sadece tartıda 3958 çıktı 200 gram kıyafet dedi kıyafet te zıbın ve alti hiç kilo almamis bu çocuk dediler mama ve beni emiyor kıyafetleri dar gelen bebeğe hiç gelismemmis dediler
otose_san Parlak240 kendi çocuk doktorunuza gidip muayene olun isterseniz, sağlık ocağında yeterli bilgi, ilgi ve alaka olmuyor çoğu zaman hem içinizde rahat eder
mylmz Parlak240 bosverin saglık ocağını doktorunuza gidin.. saglık ocaklarındaki ebeler sagolsun felaketi cagırıyor. Hem üzme kendini rahat ol sütün gitmesin diyor hemde bakamamıssın der gibi almamıs kilo vs vs diyor.. en iyisini doktor bilir👍🏻
Mylittleboy Parlak240 o saglık ocagındaki kimse sadece zıbını 200 gram alması sacma olmus 100 gram kabul etseymis biz öle ölcüm yapıyoruz
Parlak240 Sarekus mylmz otose_san Parlak240 şok oldum bide gelişmemiş dedi eşim çıldırdı kadına bişi diyemedi ama doktoruna gidicez yarın eğer o farklı şeyler soylerse 2 aşı da lafımı sokacam
Sarekus Şimdi ilk ay veriyorya brlki vermeye devam etmiştir simdi almaya başlar anca bide hastaneyle orası farklı çıkıyor mutlaka bizimkid eilk ay çok verdi sonra bi aldı 😂hiiç dert etmeyin siz iyi bakın gerisi çnemli değil
mylmz Parlak240 kilo almamısta olabilir ama sebepleri söyleyip rahatlatmalı.. idrar testi vs bakılmalı
Parlak240 Mylittleboy söyle soliyim Bide 17 günde 540 gram aldi 20 günde 20 gram almış onların dedigine gore ama ben hep aynı sekilde besliyorum 20 günde ne degisti onu anlamadim ve kıyafetleri olmuyor hani boyu 1 cm uzamış dedi baş çevresini eliyle ölçtü normalmi bilmiyorum