eminesdgl hanimlar bebeğim 7 ay 20 günlük her zmn sabahın 7 de kalkiyor sizin bebekler kaçta kalkiyor sabah sabah kalkmasi beni cok zorluyor kacta uyutuyorsunuz bebeklerinizi
Mavii90 8 aylık kızım her sabah 7 de uyanıyordu, keşke 8 gibi falan uyansa diyordum ki son bir haftadır tam tersi saati geriye çekti 6:30 da uyanıyor🥴 Gece de milyon kez uyanıyor
binnur64 eminesdgl yatağa 10 buçukta geçiyoruz ama uyuması 11-11,5′u buluyo. sabah da 8, 9 gibi uyanıyo ama gece 5′ten fazla uyanıyo maalesef emmek için 🥺
Rabia_91 eminesdgl 7 ay 18 günlük 🤭 sabah 8 buçukta uyanıyor. Ama bazen düzeni bozuluyor 6 larda uyanıyor. Tekrar uyutuyorum o zaman da 9 buçuk gibi uyanıyor. 8 buçuk ta sabit kaldığı sürece iyi ama işte diş mahvediyor sanırım
Dogacelik eminesdgl doğrusu bu aslında güneşle uyanıyorlar ne güzel. Benimki de 5 aylık 7de kalkıyor. Büyük kızım da böyleydi kışın hava geç aydınlandığı için biraz daha geç 8-8 buçuk gibi oluyor.
seizetheday eminesdgl oğlum da o aylarda öyleydi şuan 21 aylık öğlen kalkıyor bu sefer öğlen kalkmak beni yoruyor 😂
Merve450303 eminesdgl benimki 10.30 da uyuyor sabah 7 de kalkıyor sanki ve geceleri sürekli uyanıyor deliksiz uyumayı özledim
MomK eminesdgl 7.5 aylık akşam 8.30-9 gibi uyur sabah 8.30-9 gibi kalkar doğduğundan beri çok erken kalkmayı hiç sevmeyen bi çocuk anası gibi 😂
meva_moms eminesdgl 11 aylık oğlum 4 yaşındaki kızım 8 30 9 gibi uyuyor ikiside sabah 7.30 8 de kalkiyor ben de yatana kadar 2,3 oluyor saat