Ecebaby Vefat eden bebekle ilgili post silindi mi neden silindi bilmediğim için post açtım amacım yaraya tuz basmak değil bi gelişme olup olmadığını öğrenmek bilen yazabilir mi lütfen
Nickibosver Ecebaby bebek vefat etmiş ne gibi bir gelişme olabilir ki. Allah’ım cennetinin en güzel yerine koysum
MihrimahVeAnnesiii Ecebaby En son anne taburcu olmuştu katil de öldü dün bebeğin ve katilin cenazesi Samsun’da toprağa verilmişti anne 9 saat önce kidse giriş yapmış umarım iyidir
minikkurabiyee Ecebaby annemiz dün gece uygulamaya giriş yapmış lütfen bu ve benzeri postlar açmayalım görüp daha da üzülebilir yarasına tuz basmayalım.
Ecebaby ozgec 😔 gerçekten amacım konuyu uzatmak değil dün ahow habere gönderdim falan demişlerdi postlar silinince bişey mi oldu diye merak ettim sadece körü bi amacım yok birisi yazsın sonra bunu da silsinler
Noname21 Ecebaby anne. Rusya girmiş buradaki haddini bilmezler yüzünden bence girmek zorunda kalmış Ölen adamın akrabalarına küfür edenler olmuş mesaj yoluyla Ulaşmışlar Post da silindi
Ecebaby Noname21 anladım teşekkür ederim Allah anneye sabırlar versin dayanma gücü versin inşallah 🙏 kelimeler kifayetsiz kalıyor dua etmekten başka birşey gelmiyor elden 😔
Cerceren Silinen postu adminler geri yüklemez bence. Ben bir yorumumu sildirdiğimde bile geri yükle diye bir yazı çıkıyor. Bence post sahibi silinen postu geri yükleye tıklayarak geri getirmiş.