ekaya98 Merhaba hanımlar oğlum 7 ay 10 günlük günlük dün geceden beri 37.5 39 arası asla daha fazla düşmedi üst dişleri çok kaşınıyordu altlar çıktı ondan olabilir mi acaba bu kadar sürmesi normal mi ilk çocuğum bilgim yok doktora gitmeli miyim sizce?
ugrakyagiz ekaya98 bizde bu gece ateşten yatmadik 37.5 ta kaldı duş aldırdım dolven şurup ile calpol verdim öyle uyudu sirkeli su falan hiç bir faydası olmadı bizimki dışını patlattı ondan grip gibi oldu
yokolmaz ekaya98 8 yaşında ki oğlum 3 gecedir ateşli ,gribal enfeksiyon dendi bize ama dün gece sabahı sabh ettik . Dudaklarına vurdu ateş ,😥herkesin çocuğu hasta ,atesli ,rabbim sagliklarini geri versin inşaallah .
Esoz1110 ekaya98 bence hastaneye gidin benim kızımın kulağında enfeksiyon çıktı bundan 2 ay önceydi sanırım ben gittim gece acile iyiki gitmişim enfeksiyonmuş ateşi yapan
ekaya98 yokolmaz amin valla ben de götürecğdim doktora inmiyor ateşi 39 dan aşağı havale geçirirse diye korkuyorum
alin12_ ekaya98 paranox s fitil vermişmiydi cocuk doktorunuz. Ben kendim kücükken havale gecirdim diye evimden paranox s fitilim eksik olmaz. Suan 3 aylık kızım var. Ama 11 yasındaki kızımda inatcı düşmeyen ateslerde doktorumuz fitil kullanın demişti. Bebekken de cok kullandım ilk kızıma. Allah korusun 🙏havale illa 39 derecede olmuyor malesef. 37 dereceyle havale geçiren de var 😞diş bu kadar ates yapmaz. Boğaz enfeksiyonu falan olabilir mi? Acile götürün isterseniz ❤
minikpandam-_- ekaya98 düşmeyen ateş enfeksiyon dedi doktorum. Diş ateşi düşer demişti bence hastaneye gidip tahlil yaptırın
RANAMMM ekaya98 Ateşle gayet iyi tecrübem var malesef kızımın havale geçmişi var 😔 39 derece ateş yüksek bı derece ihmal etmeyin hastaneye gidin bu ateş yaptığıniz şurup, ılık bı duşa rağmen düşmüyorsa kesinlikle gidin enfeksiyon vardır kanda crp yüksekliği olabilir dış bu kadar ateş yapmaz, kulak enfeksiyonu da olabilir doktora gittiğinizde dirençli ateşi olduğunu söyleyin kan alırlar muhtemelen detaylı muayene eder geçmiş olsun
ekaya98 alin12_ doktor yazmadı ben kendim aldım ama bugün gittim fil yaptılar hastanede şimdi yine 38 e yükseldi :(