gamzeyrliky naznasel oglum 5 aylıkken basmaya koltukta durmaya başladı ama emekleme feln yok hala 7 aylık
DenizAsaf Bende şurada bekleyeyim 1 yaş olacağız düz duvarda bile yürüyor hatta ellerini bırakıp göbeğini koltuğa yaslayıp da duruyor ama ellerini bırakmaya korkuyor
naznasel DenizAsaf benim bugün 7 aylık oldu ne zaman basar dik durur merak ettim bekleyelim bakalım 🤔
nlay naznasel 10 ayda tam basmaya başlıyolsr benim kızlarım öyle olmuştu 12 aydada tam basarak yürümeye başladılar ama her bebek farklı tabi ki
DenizAsaf naznasel biz 9 ayda tutunup kalkmaya başladık tamamen koltuk kenarında dik durma 10 da falan oldu
naznasel nlay tabi tabi doğru bizimde basıyor tabi tam duramıyor tutmazsan küçük daha bu aralar emekledi emeklicek onunla cebelleşiyor 🫢
nlay naznasel bebekkten bebeğe fark ediyorsun kimisi erken yürüyor kimi geç kimisi erken konuşuyor kimisi geç benim 4 yaşındaki kızım 2 yaşında konuşmaya başladı küçük kızım 26 aylık konuşmuyor mesela
naznasel gamzeyrliky bizimde basıyor ama tek basamıyor zaten daha erken bizim evin içinde her yere yuvarlanıyor dün koltuk arkasına gitmişti emekleme yapacak bu aralar belli zaten bakalım belki sizin emeklemeden yürür genelde öyle oluyor🙂
gamzeyrliky naznasel yüz üstü durmayı hiç sevmiyor birde yuvarlanma feln yok saga sola dönüyor o kadar 😂🥴🥴 sanırım öyle olcakk