PelinByrktr 2.5 yaşına oğlum kafasını kaşırken fark ettim saçlı deride kafasının arkasında küçük beze gibi bir şey var oynuyor. Başına gelen var mı endişelendim. Sabah doktora götüreceğim ama aynı durumu yaşayan annelerim var mı merak ettim 🙄🙄
Deletedmom_113 PelinByrktr bebeğim de 4.5 aylık ufacık boncuk gibi bir beze var kulağının arkasında doktor muayenesi olmadık daha
Dilaradeniz PelinByrktr benim oğlumda da vardı doktor ceviz büyüklüğüne gelmediği sürece Bi sıkıntı yok demişti kendi kendine geçti
PelinByrktr berfgen merhabalar doktora gittik hiç endişe edilecek bir şey değil çocuklarda görülüyor geçirilen hastalıklara bağlı lenf bezeleri dedi,kafanın arka bölümünde olanlar bizi korkutmaz kendiliğinden küçülür veya biraz küçülüp öylece kalır dedi
PelinByrktr Deletedmom_113 o enfeksiyon veya hastalık sonrası oluyor lenf bezi oğlumda da büyümüştü ama bu kafada olunca açıkçası endişe ettim
PelinByrktr Dilaradeniz boynunda falan değil ama daha önce lenfleri büyümüştü hastalandığı zaman. Bu kafasında kemik zannettim önce ama beze gibi oynuyor o da lenf olabilir mi ki
elisaadenn Benim kızımda da vardı doktor cok ağlama krizleri geçiriyor mu dedi ozaman da kolikti kızım ve her ağlsdığında sinirlendiğinde cıkıyordj şimdi 2 yaşında geçti çok şükür
PelinByrktr Dilaradeniz yaa öyle mi rahatladım biraz şimdi çok korkmuştum sabahı zor ederim diyordum açıkçası 🙄
zeyzeyu Benimde kızımın kafasının arkadımda var sira aldım perşembe götürücem doktora bezelye büyüklüğünde oynuyor ama bişey soracaktım lenf bezlerinden dolayı olan boynunda ve kulak arkasında olmuyorum benimki kafasının arkasında
PelinByrktr zeyzeyu merhaba bugün doktora gittik kafa arkasında da oluyormuş muayene etti korkulacak bir şey değil dedi güvendiğim bir doktor ama tabi elle muayene önemli