niloyaaderin Merhabalar, 21 günlük bebeğimin gögüs uçları bezelerde şişlik mevcut, normal midir? Bu durumla karışlaşan var mı? Sağlık ocağındaki ebe normal olduğunu söyledi ama doktora götürmeme gerek var mı?
Deletedmom_113 niloyaaderin normal diye biliyirum iki çocuğum var ikisinde de oldu ilk zamanlar sonra geçiyor
misskokulummm niloyaaderin çok normal benim her iki oğlumda da olmustu kendiliğinden geçiyor asla ellenmemesi gerekiyor enfeksiyona yol açar yoksa korkulacak bir şey de değil hemen hemen her bebekte oluyor anneden geçen hormondan dolayı
Linaak niloyaaderin benim kızımdada vardı göğüsleri süt topluyor diyordular bana her duştaykam yavaş şekilde masaj yapıyorduk sertleşmesin diye bi süre sonra geçiyor zaten
papatyakizim Onlar kendiliğinden geçiyor canım elleme sakın bazı büyükler ovala geri gitsin vs diyolar ama asla yapma ben bilmiyodum kainvalidem yaptı çocuğa kızardı daha çok sağlık ocağına götürdüm sordum kızdı kaynanama hatta bı çocuk daha vardı onunkini ovup sıkmış annesi intihap olmuştu ellemeyin kendisi geçer anneden geçen bir hormondan kaynaklı demisti
niloyaaderin İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim 🥺 baya tedirgin olmuştum canı yanıyor mu diye demek ki normalmış