Arsbjk Merhaba bebegımın yüzünde nokta nokta alerjiler oluştu Dr zaditen damla verdi Aynı durumu yaşayan var mı Bu alerjiyi bu ilaç geçirir mi ne yapmalıyım
yavrupotuncek Arsbjk bizede bı alerji damlası verdi adı ne bilmiyorum daha almadım bizim de yüzünde kızarıklık var alerjisi var dedi
SeverusSnape Arsbjk evet geçirir, doktorunuzun önerdiği şekilde kullanın. Alerjik reaksiyonları, alerji kaynaklı öksürük, hapşırık, burun akıntısı gibi belirtileri de hafifletiyor. Geçmiş olsun.
Arsbjk yavrupotuncek hadi ya geçmiş olsun kaç aylık acaba bizim 8,5 aylık yediklerinden ya da bogaz enfeksiyonundan yapar dedi ilk defa başıma geldi ya
yavrupotuncek Arsbjk 4 aylık bana dediki senin bebeğin beyaz tenli sarışın ve renkli gözlü böyle bebeklerin genel olarak hepsi alerjik olur demişti ama benim bebeğimin sadece çenesi ve ağız etrafı öyle ben salyadandır diye düşünmüştüm salyadan da olabilir bide süt alerjisinden suphelenmistim halada supeleniyorum sağlık ocağındaki doktor da bana Bioderma atoderm al alerjik egzama tarzı şeylere çok iyi geliyo tüm vücuduna her banyo sonrası sur demişti ama daha hala onu da almadım
Arsbjk SeverusSnape çok teşekkür ederim inşallah geçer bir haftadır böyle Dr götürdüm artık geçmeyince
Arsbjk yavrupotuncek anladım canım bizimkiyle birebir aynı sanırım bizimde beyaz teni ve çene altında göz kenarlarında var ama yanaklarındada tek tük olmaya başladı bugün