bmmomss tosbikannesi6 polise askere girişimde bulunan herkes benim gözümde teröristtir. Polisin askerin hiç bir suçu yoktur. Sorun bu şekilde hallolmaz. Kürtlüğü savunmak bu değildir. Bende Kürt aileye gelin geldim. Eşim Kürt. Kürt bir çok arkadaşım var ve çok severim. Maalesef bazı Kürtler bu olayda hakkını savunmak için değil de hıncını çıkarmak için yapıyor çoğu şeyi. Kürtlükle ilgili çoğu şeyi savunsam da bu olayın elle tutulur yanı yok. İyi akşamlar.
tosbikannesi6 aura_meselesi_bu_sekerim elbetteki farklı 10 milyona yakın kütt var bunlar terör değildir. Pkk evet terördür poster açan da terör yandaşıdır buna karşıyız
kuzeytobaby Rez evinde oturursan bi şey olmaz kalkıp protesto edip parka bahçeye saldırırsan başına her şey gelebilir. Yapanın başına gelsin de zaten.
Rez kuzeytobaby evinde oturunca da bişi olmuyor ya hani, tepkisini nasıl göstersin bu millet dinlemiyor ki, seçimlerine saygı duyulmuyor ki, bilerek istenerek yapılan bu eziyet son bulur inş.
Gzd3264 MiRRannra kimse birşey demiyor diğer bi posta polisimizin askerimizin durup dururken ordakilere molotof tazyikli su attıklarını söylüyorlar ve bizee eşler olara deliriyoruz
tosbikannesi6 biyiksiz_yorumcu gardınız var yıkılmaz, iyi akşamlar fakat hala atmadınız nerde laf edildi dedigimi
aeu tosbikannesi6 kurt. Türk diye ayrım yapamaz kimse kimse kusura bakmasın da Türkiye cumhuriyetinde yasaniliyorsa eğer. Herkez kurallara. Devletin koyduğu yasalara birlik beraberlige uymak zorunda. Ve sunuda söylemeliyim ki o polise askere ne koşulda olursa olsun. El kaldırmak taşlamak. Molotof atmak onu yapmak bunu yapmak dupe düz kalleslik dupe düz teroristlik durum ne olursa olsun onlarda bir emir kulu ve işleri dusuldugu zaman. Yardım istemeyi biliyorsak eğer. Türk bayraginin altında yaşıyorsa Kürtler Türkler gibi kurallara uymak zorunda aksini iddia eden ırak var İran var. Gide bilir ama bu form siyaset yeri değildir . Demokraside kabakuvvet değildir. Adalet bu şekilde yürümüyor bir turk olarak bunları soyliye bilirim. Türk Kürt gibi carpitmagin bunlar dupe düz TERORİSTLİK VE BEGENMEYENDE ULKE SİNİRLARİNDAN DİSARİ CİKA BİLİR dip not geciyim çok kızıl tepeli. Bitlisli kurt arkadaşım var kurtluk ayrı bişey terörist ayrı bişey