Tatlimomy Kızlar bugun yaptırdım acayip canım acıdı köküne iğne vururken öyle bir titredimki çok cnm acıdı 2? Sesansta bu şekilde acılımı geçecek🥺🥺 Ve size şunu sormak istiyorum sigara ictinizmi ictiyseniz ne zaman veya kaç saat sonra içtiniz
459251 Tatlimomy akşamında içmiştim , neden 2 seans tek seansta bitiriyor çoğu doktor benimki tek seansta bitti bir saatte
Karakiz1 Tatlimomy 2 seans yaptogı ıyı olmıs obur turlu sure uzuyor ve daha cok yorucu olup dayanmıyor ınsan malesef 2. Seanstada igne vuracak aynı sekılde yanlız ılk seferdrn daha kolay gececek kapatıp işlemı bıtırecek daha az suruyor dışinizn durumuna baglı bırazda bende tam 4 tane kanal var alıstım artık 😁
1anaa2evlat Tatlimomy tek seansta kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım 7 kere iğne yaptı (lokal anestezi) bünyem kolay uyuşmadığı için 7 tane anca yetti ama tam uyusmadim doktorum da daha fazla yapamam demişti ona rağmen bagirmistim baya
Tatlimomy Karakiz1 Sizdede defalarca uyuşturucu iğne vurdularmi bana resmen 20 kez vurdu acayip birseydi Koke igne vururken bağırdım ter su içinde kaldım De böyle olur diye ödüm kopuyor ya çok zor dis Benimki 1. Seans olmasına rağmen 1 saaten fazla.surmustur
Karakiz1 Tatlimomy Ayy yok sadece bir sefet uyusturdu sonra işleme basladı sizinki farklı neden acaba merak ettım
Suzun11 Tatlimomy öncelikle gecmis olsun, kök ucunda lezyon varsa eger tedavisi genelde 2 hatta 3 seans surebiliyor. Anestezi yi tek yapmıstır ama kanal içi irrigasyonunu defalarca yaptıgı için hissetmissinizdir genelde agrılı olması lezyondan kaynaklı oluyor
Tombikdonerartikcokpahali Tatlimomy ben 40 kez falan oluşumdur 😁 maalesef dişlerim çok kötü durumdaydı