ecedemirel Gün içinde bir kaç keredir öksürüyor, bazen öksürürken gülüyordu herhalde sesini tanıyor diye düşündüm şuan uyuyor ve 2 keredir uykusunda öksürüyor ateş yok normal huysuzda değil yaşayan var mı ?
Meyveliburln Bizde 2 gün önce o durumdaydık bugün artık şiddetli öksürüğe döndü doktora götürdüm ilaç kullanamayız küçük dedi burun temizliği yapın bol bol huysuzluk ateş vs olursa tekrar getirin bakalım dedi
ecedemirel Meyveliburln Geçmiş olsun tamamdır bende doktora götüreyim o zaman, 4. Ayda normal diş belirtileri diyor birde çocuk doktoru Allah’ım..
mamalisa ecedemirel götürdünüz mü ne dedi? Benim beneğim de aynı şekilde şu an kararsız kaldım götüreyim mi diye
ecedemirel mamalisa kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik başladık öksürük balgamliya döndü ve burun tıkanıklığı mevcut
ecedemirel mamalisa biraz geç oldu cevabım ama malum hastalık vs giremedim, mutlaka götür ben tam zamanında gitmişim enfeksiyon çıktı kanda hasta olmuş bebiş antibiyotik başladık..
mamalisa ecedemirel ben de götürüdüm arife günü ciğerleri dinledi beğenmedi biz de antibiyotik başladık. Maalesef