pembikmom https://ibb.co/hRZt5Hg Kızlar koltugum süpürge çizik izi olmuş ve çıkmıyor sildim sizce nasıl çıkar başına gelen var mı çözümü var mı
bikupakahvee pembikmom arada benimde süpürürken böyle çizik iz kalıyor çiziyorum daha doğrusu süpürgenin ucunu bastırmaktan siliyorum sonra hafifliyor ama bi süre sonra otura kalka gidiyor dert etme
kadeeraktas pembikmom bulaşık tabletini sıcak suda erit üstüne biraz daha su ekle ama çok değil onunla bir bez yardımıyla sil. Çıkmayan lekeleri hep onunla silerim halima çay döküldü geçen onunla sildim çıktı direk
pembikmom bikupakahvee yaa gidiyor demi izler kayboluyor yani bende bastırdım sanırım bugün silerken ne kullanıyosun deterjan olarak canım
bikupakahvee pembikmom beyaz sabun rendeliyorum sıcak suya sabunlu su ile siliyorum canım 🌸 Gidiyor o iz merak etme hele benim koltuğum kömür karası üzerinde çizik beyaz parlak durmuştu gitti sonra
pembikmom bikupakahvee ohh okadar içim rahatladı ki canım çok sağol şuandan itibaren takmıyorum çok teşekkür ederim 🌺🥰