Melek2845 Yakın aylarda bebeği olanların uyku düzeni nasıl. Benim bebeğimin uyku düzeninde bi problem var. Aksam gece uykusuna dalana kadar 3 4 defa şekerleme yapiyo 15 dk lık flan. Uyuyup uyaniyo yarım saat 45 dk sonra tekrar uyumak istiyo boyle bi döngü var en son gece 12 gibi gece uykusuna yatıyo düzeltmek icin ne yapmam gerekiyo
zweifachmama Melek2845 2 ay 28 günlük kızım bizde de aynı problem var büyüme atağı olabilirmi diye düşünüyorum gündüz 15 dakikada bir uyanıyor şunun fark ettim kucağımda kalmak istiyor yada babasının kucağında kendini güvende his etmek istiyor. İlk kızımda ev işlerinde çok takıntılıydım ve kendimi kötü his ediyordum kendime vakit ayıramıyorum diye bunalım geçiriyordum şuan yeni doğmuş bebeğim kucak istediği zaman alıyorum gerekirse kucagımda uyusun zaman çok hızlı ve bu günlerin geçeceğine inanıyorum annelik çok zor o yüzden Allah kolaylıklar versin hepimize 🥰
tazemomyy Aynı dönemdeyiz. Bizde de aynı dediğiniz gibi. 17.00de uyandı dün 22.00e kadar kucağımızda bölük pörçük zor uyudu, sonra gece uykusuna geçti. 5 saat uyumadan durdu resmen. Ama sabah ve gündüz uykuları fena değil çok direnmeden uyuyor
derensmommy benim bebeğim gün içeeisinde sadece 30 dklık uyku yapıyor bıktım vallahi uyutmaya çalışmaktan
Melek2845 utkummm gündüz uykuları düzene girdi ama uyku gerilemesi döneminden kaynakli sanirim gece cok sık uyanmaya basladi bu defa da.
derensmommy utkummm mesela bugün 20.30 gibi uyudu bazen 1 de kalkıyor bazen 3 de. Normalde emerken uyurdu gazlı olduğu için omzumda 20 dk pışpışlardım 4 gündür emzirdikten sonra uyumuyor 1-1.5 saat uğraşıyorum sabahları da 5-6 arası kalkıyor ne yazık ki
nissaa Biz akşam 8:30 9:30 arası gece uykusuna geçmiş oluyoruzsabah 6:30 gibi kalkıyoruz, öğlen bi kez 2 saate yakın uyuyor diğer uykuları yarım saat şeklinde oluyor 3ay 9 günlüğüz
derensmommy nissaa benimki hep yarım saat uyuyor ve 1.5 saatte bir uyumak istiyor bütün gün çocuk uyutmaya çalışmakla geçiyor
Lina_382 Benim kızda öyle ya gece uykusuna geçmesi 12 1 buluyor 🤦♀️🤦♀️ bazen daha geç emmiyor zaten bırak tı 🤦♀️
utkummm Melek2845 benimki gunduz ztn az ve 15 20 dk uyuyo ama gecede yarim saate bi kalkmaya basladi inşallah bi an once duzelir ya Sizinki ne sıklıkla uyaniyor gece bide 5. Aya mi yaklasiyosunuz
Melek2845 utkummm evet 4 ay 28 günlük çok sık uyaniyo ve öyle emip geri uyuyamiyo ugrasiyorum tekrardan uyutmak icin
derensmommy nissaa ben alışamadım ya herkes uyurken ben ayaktaymışım gibi geliyor 😢 bi de onun tekrar uykuya geçirene kadar oyun oynatmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum çünkü benim çok uykum oluyor sonra zorla uyutuyorum 30 dk uyuyup uyanıyor ve tamamen güne başlıyoruz