Aptalllarsizi Doga_sever @Ozooo tomvejerry @Papatya-eylul88 enguzeli @Bebegim3535 @Biskuvilipasta Pamukprenses_12 @Mavigri 3315 Annepre8- GezginPaNDa @Elfmom1234 feyzaball @1ipek1ceren SeverusSnape @Aleynaslan96 Adarenn efeninannesi4207 barbunyalikek Deletedmom_108 Lalaaa Momyofthesun atlasmom27 @1anaa2evlat Karakiz1 tultanhanim @Alerjikrinit @elmaliturtam Kızlar Allah hepinizden razı olsun az önce geldik hastaneden 2 buçuk yaşında oğlum bardağın içindeydi asperox komşudan az almıştım biraz kullanıp ayakkabılığın üstündeki rafa bırakmıştım oğlum gidip tabure bırakıp üstüne çıkıp içmiş ağlamaya başlayınca 4 yaşındaki oğlum haber verdi ben balkondaydım hemen baktığımda karnını tutup ağlıyordu ağzını falan yıkadım eşime haber verdim ambulansı ara zararı varmı yokmu diye ozamana kadar oğlum sustu oyuncakla oynadı bende buraya yazdım allahtan bi annemizin yorumunu gördüm bişey yiyip içirmeyin diye çünkü o sırada eşim gelip oğlumu alıp dışarı çıkardı emindim bakkala götüreceğinden ona da dedim bişey yedirip içirme 10 dk içinde ambulans geldi işte miktarını falan söyledim en ince ayrıntısına kadar serum taktılar kan aldılar röntgen çektiler biraz beklettiler kusacakmı diye çok şükür bişey çıkmadı benim ihlalim sonucu oldu bu oğlumu tanıyorum biliyorum böyle bi yaramazlık yapacağını daha dikkatli olmalıydım😞😞aman sizde dikkatli olun eli yetişemez falan demeyin benim yaptığım salaklığı yapmayın 😖
Bebegim3535 Aptalllarsizi uyutmayın hastaneye gidene kadar da birşey yedirip içirmeyin. Biran öncede hastaneye gidin lütfen. Çok geçmiş olsun
Biskuvilipasta Aptalllarsizi Durumu nasıl şuan kendini nasıl hissediyor haraketleri nasıl? Umarım bisey olmaz ah bu bebeler ne yaramaz böyle😱
Mavigri Aptalllarsizi dili boğazı yanmıştır.insallah biseyi yoktur belki tahriş etmiştir daha büyük zarar olmaz inşallah ya geçmiş olsun
Annepre8- Dik tutun bişey yedirmeyin kusturmayın benzer bır olay gelmişti zehir hattı o şekil söylemişti
Adarenn Aptalllarsizi ne kadar içmiş huzursuzluğu var mı kac aylık geçmiş olsun hiç vakit kaybetmeden hemen götürün